anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti mandri ca sunteti romani? Eu da. Consider ca restul sunt niste rasisti, cand aveam 11 ani si am fost in vacanta in Spania adica acum 7 ani un spaniol mi-a zis " Pleacati de unde ati veni, plecati in Roma voastra " ceva de genul fara sa ii zicem nimic pur si simplu stateam pe banca cu inca doua persoane. Deci habar nu aveau de unde venim. Anul asta cand am mers la scoala nu stiau ca tara noastra este crestina "in general" credeau ca suntem Martorii lui Iehova toti. Nu stiau ca si noi suntem latini. Alta ma intreaba cum ma cheama si ii zic, dupa imi zice ca daca parintii mei sunt de origine spaniola ca daca un nume isi face prezenta si in Spania gata este de origine spaniola dar de fapt numele meu este de origine evreiasca adica Ioana Daniela. Ei cred ca Transilvania se asemana cu Pennsylvania si ca este in America. Ei cred ca numai spaniolii au descoperit America dar de fapt au fost si navigatori din Genova si Portugalia, ei mai cred ca, Christopher Columb a fost spaniol dar de fapt a fost italian din Genova. Deci pentru ca au plecat din Spania ii face sa se simta singurii descoperitori. Pe locul 2 in Europa la cele mai betive femei sunt nativele spaniole de asta m-am convins singura din ce am vazut se tavalesc pe jos ca idioatele si drogatele. Se cred de neegalat si nu accepta nume mediocre de tari precum Romania sau Bulgaria. Ei accepta doar Anglia Franta si America ma refer in general ca se poarta urat cu noi si pe aia ii accepta pentru ca sunt tari mai bine dezvoltate. Noi in Spania suntem discriminati adica aia vin de la mama naibii "Bolivienii, Ecuadorienii si Columbienii" si primesc dubla cetatenie si noi care facem parte din Uniunea Europeana trebuie sa renuntam la a noastra "cine doreste". Asa ca cine se da drept din alta tara fiind roman sunt niste tradatori. Ar trebuii sa fim mandrii de originea noastra chiar daca se intampla ce se intampla cu fratii nostri care cersesc indiferent ca sunt tigani sau nu, nu se merita sa vorbeasca asa despre noi. Voi ce parere aveti?
R
O
M
A
N
I
A

2 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Eu sunt roman. dar nu debitez tampenii doar pentru ca am intalnit un idiot intr-o tara straina. si "faima" ce o au romanii in strainatate se datoreaza multor "patrioti" ce ne-au facut buna reclama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt mandru ca sunt roman. CU siguranta si celelate tari nu sunt foarte breze fara de ROmania (chiar daca au multe + fata de o tara de mana a 2 ca Rom ) dar cel putin un italian sau spaniol etc etc, nu e cunoscut ca hot si tigan in alte tari. Cu siguranta sunt atatia romani de treaba si harnici si inteligenti in afara cat si in Romania, dar mereu sunt vazuti numai aia rai.