| Flav a întrebat:

Sunteti multumiti de rezultatele alegerilor? Pe cine din cei ce au castigat il vedeti cu adevarat parlamentar european? Intrebare ce-o adresez numai celor care au votat si rog cu tot respectul ca cei ce n-au fost la vot sa se abtina de la comentarii

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Nu sunt multumita de rezultate, am fost la vot deoarece nu am vrut sa decida altii pentru mine, desi trebuie sa ne supunem majoritatii, tineretu nu prea doreste sa se implice in viata politica, e greseala lor ei vor avea de suferit, cand cei de acum vor duce tara de rapa, copii acestor tineri nepasatori azi vor suferi cand vor fi nevoiti sa fie slugi la stapanii chiar la parlamentari de azi sau vor fi nevoiti sa-si caute de munca in strainatate. Sant mai dorite discotecile, excursiile, marea, mai ales ca am avut parte de un weekend prelungit. Un adevarat europarlamentar il vad pe Cristian Preda, Traian Ungureanu, Adrian Severin indiferent de culoarea politica ei vor reprezenta Romania. Credeti ca va interesa pe cineva in ce circumstante a candidat Gigi Becali pe lista lui Vadim? Toti sunt roamanii care au fost doriti de electorat pentru ai repezenta in Europa.

6 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

Citeste aici rezultatu votului; http://www.ghidulbacaului.ro/......-2009.html

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pana la rezultatul final ma abtin de la comentarii.Eu am votat la toate alegerile nu numai acum si consider ca asa ar fi trebuit sa faca toti romanii.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Multumesc celor care m-au votat, se vede ca sunteti romani adevarati.Pacat...pentru unii ca voi sufera o tara intreaga.Si mai aveti pretentii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Flav, haide sa iti explic cam cum sta treaba asta cu votatul.Inainte omul, avea nevoie de un "sef", cineva care sa il conduca...era mai neincrezator in propriile lui forte, si credea ca o sa fie bine daca o sa aiba un "sef". Acum lumea s-a cam saturat de toate minciunile si tampeniile acestui "sef". Se poate descurca si singur.Nu uita ca fiecare trage pentru "tarta"lui, pe nimeni nu intereseaza daca tu sau eu sau altul suntem muritori de foame.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astept sa vad daca pd-l a castigat.cu siguranta ca in momentul in care imi va aparea mesajul, castigatorul se va sti, insa in acest moment, pe primul loc este psd si nu imi place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totusi cine a castigat?hee hee