Eu așa știu că este legislația că dacă CCR hotărăște să anuleze voturile, decizia nu se poate contesta.
Nu exista nicio instanta din Univers care poate anula decizia CCR! Procesele lui Georgescu sunt doar circ pentru papagali.
Bine, dar intrebarea mea era alta, procesul cu pricina, unde se judeca pe fond, exista sau nu? de unde au luat aceasta informatie papalagii lui Georgescu? pe ce se bazeaza
O sa treaca mult timp pana se va judeca procesul pe fond, bineinteles daca va fi acceptat sa se judece pe fond si pana atunci vom avea deja un presedinte ales, asa ca tot va fi respinsa cererea lui C.G.
Nu stiu, nu m-am uitat sa vad ce prostii mai debiteaza Georgescu, o fi vreo procedura ceva dar rezultatu va fi acelasi.
Ok, dar de unde informatia ca acest lucru se va intampla? (judecarea pe fond) nu am vazut pe nimeni sa spuna asta in afara de sustinatorii lui
Au spus-o si altii, am citit pe ziare.com, se spunea ca procesul poate dura pana la 2 ani.
Sunt prevazute cai de atac la deciziile CEDO, dar nu si la deciziile CCR; acestea sunt definitive si obligatorii, CEDO nu poate decat sa constate acest lucru la fiecare apel, cum a constatat deja. Ce sa se judece pe fond? Astia sunt analfabeti, vad, pe fond a judecat CCR, la CEDO se judeca daca s-au incalcat drepturi ale omului, iar concluzia a fost ca nu s-au incalcat.
Dacă zici ca o vezi peste tot, pune și tu un link sa vedem dacă e autentica.
Cheers
Se poate să se judece, asta nu însemna că schimbă decizia CCR.Din start nicio instanță nu putea schimbă decizia, el doar face mascaradă ca să țină publicul în priză. Acum se leagă de coiful dacic și orice altceva va prinde.
Ceea ce spune el nici nu mai trebuie luat în calcul, poate doar ca să te amuzi de ce imbecilitate îi mai debitează mintea.Cine nu s-a convins până acum ce hal de om e, e ori prea prost ori pro-rus.
Decizia CCR este definitiva si nimeni nu poate schimba asta, pot sa faca n cereri, nu au importanta
Da, o repeta si are dreptate. El a cerut prima data masuri provizorii de urgenta, dar CEDO i-a refuzat cererea.
El mai poate depune - daca nu a depus deja - o actiune care sa fie supusa judecatii CEDO sub aspect normal.
Dar aici se pun doua probleme:
1. Procesul dureaza, iar CEDO nu poate hotara asupra alegerilor care vor urma.
2. CEDO nu poate interveni (si nici o alta institutie) asupra Constitutiei și a hotararilor Curtii Constituționle. Exista jurisprudenta a CEDO in acest sens.
Da asa este, judecarea pe fond in regim normal se va face in continuare, si probabil va dura ani de zile cand nu va mai avea niciun efect.
El a pierdut doar cererea de aplicare de masuri provizorii care e un fel de judecare de urgenta daca exista un pericol iminent asupra persoanei care a facut plangerea. CEDO a hotarat cu unanimitate ca nu e cazul si oricum nu au nicio putere de aplicare in fata deciziei CCR.
Deci cazul lui se va judeca candva... cand nu va mai conta