| tanrtnaretfna a întrebat:

Sutem in 2022-2023, vreau opinia mai multor persoane. Va rog spuneti-mi..mai putem intra la facultate/universitatea pe care o vrem fara sa conteze profilul? Nu imi fac griji de examenul de admitere, vreau sa stiu daca conteaza sau nu profilul. Multi zic ca este lege unde conteaza si nu poti intra cum doresti, insa altii zic invers. Va rog informati-ma corect.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista nici o lege care limiteaza optiunea de a candida la o facultate, indiferent de profilul liceului absolvit.
Asa fiind nu-ti face nici o grija in privinta asta.
Daca mai spune cineva ca exista o asemenea lege solicita-i sa ti-o indice si o sa vezi ca nu poate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai optat pentru un profilm după admitere vei fi repartizată la acel profil. Trecerea la alt profil se poate face numai cu aprobare.

| tanrtnaretfna explică (pentru sadrian46):

Poti sa imi explici altfel? nu inteleg...

| sadrian46 a răspuns (pentru tanrtnaretfna):

La fiecare profil sunt alocate un număr definit de locuri. Cei ce candidează pentru un anumit profil ocupă de obicei toate acele locuri. Doar în cazuri rare rămân locuri libere. În caz că rămân locuri libere, se poate cere transfer pe acele locuri,

| PedoBarbie a răspuns:

La cât de prost nu știu de ce ai trecut de grădiniță.

| Eireann a răspuns:

Nu conteaza profilul, poti intra la orice universitate, facultate, specializare daca intrunesti conditiile de admitere