Ang3l_or_d3vil are dreptate...Prin intrbarea de a postat-o a vrut decat sa arate cat de :simpatica: este sweet candy...deci,TPU nu este pentru certuri, dar sa fim seriosi...Este un site pentru schimb de idei, si de pareri... I-am acceptat parerea lui Sweet Candy despre An3gl_or_D3vil, acum sa acceptam si parerea ei... Sweet Candy, ar trebui sa accepte sa cunoasca mai bine care este situatia, si cum gandeste fiecare membru, nu ar trebui sa ii critice, nu putem fi mereu de acord unul cu altul...Asa ca sa invete sa nu mai critice (sfatul este pentru Sweet Candy)...Pa-pa!
Enigma, pe moment nu simt, dar ii simt efectele. Uite numai ce intrebari aproba, e clar ca e cineva dotat ...intelectual.
Nu stiu povestea...Esti amabil sa ne zici, ca banuiesc ca mai sunt ca mine, care nu stiu despre ce este vorba, ce a facut sweet candy? Pun intrbarea la favorite, pentru ca astept raspuns:*!
O zic acum pentru toata lumea care nu stie inca: TPU nu este pentru certuri, pentru insulte sau altfel de lucruri care nu au nicio legatura cu "toti pentru unu". In primul rand nu este frumos, iar in al doile rand "intrebarile" acestea nu isi au rostul pentru ca oricum nu stiu daca cineva va fi de partea ta.
anamaria22555 întreabă: