| mihhaii a întrebat:

Taierea pensiilor militarilor este ilegala. Daca in urma recalcularii, pensia mi s-a marit, si am luat mai multi bani luna asta, luna viitoare voi primii pensia care am primit-o acum 2 luni, sau pe cea recalculata?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata nu se poate spune ca este ilegala, atata timp cat Legea nr. 119/2010 si HG 735/2010(actele normative in baza carora se face reclacularea) nu au fost abrogate. In prezent HG 735/2010 este doar suspendata, pana ce instanta se va pronunta asupra cererii de anulare a acesteia. Daca in urma recalcularii pensia ti s-a marit, atunci vei primi pensia marita, aceasta este conforma cu noua lege a pensiilor. Numai bine!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe cea recalculată!
Pa, pa.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Alexeanca: Las' că alocaţiile nu le taie. Stai tu liniştită!

| alessia5158 a răspuns:

O vei primi pe cea recalculata! --- asa vrea guvernul! Citeste presa de astazi http://ziarero.antena3.ro/......_pensiilor

| alexeanca a răspuns:

Iti dai seama ca sunt niste masuri abuzive care incalca flagrant drepturile acestor oameni. Dupa ce acest guvern si partid nu va mai fi, adica la urmatoarele alegeri, partidul care va veni la putere le va da oamenilor inapoi furaciunile facute de Boc si Base.
Pensiile recalculate le vor primi luna viitoare, adica mai mici. E clar ca tot ce se recalculeaza in mintea lui Boc inseamna "a se taia".

| GabiDumitrescu a răspuns:

Gindeste-te cit ai avut ultimul salariu raportat la prima pensie. Si citi ani ai contribuit. Si intreaba si niste fraieri din alte categorii profesionale cit au contribuit si cit au primit la pensie. Cu unele exceptii, pensionarii mapn sunt niste nenorociti indirect responsabili pentru dezastrul in care se zbate tara asta de 30 de ani incoace. O gramada de pensionati la 45 de anisori spre care nu s-a tras vreodata un glonte sau sa fie intr-un teatru de razboi care au pensii cel putin duble fata altii care au muncit pe brinci pana la 60-65 de ani si tot nu le ajunge. Folosi-v-ar pensia aia pentru cumparat citostatice!

| legionarul a răspuns:

Nu e deloc ilegala.