| EUeStEEu a întrebat:

Știe cineva cand se va vota legea privind permisul de la 17 ani? Am înțeles ca in primăvara asta, dar nu stiu cand mai exact. Mulțumesc

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa fie adoptata o asemenea lege in viitorul apropiat si nu cred ca stie cine, nici macar aproximativ, daca si cand ar fi adoptata.

| darrio2007 a răspuns:

Sper sa nu se voteze niciodata.

| Simpatic a răspuns:

Daca este in faza de draft sau proiect nu se stie ce si cand, cand va fi finalizata si va trece de comisiile de specialitate mai este cale lunga...

Eu astept o alta lege si anume sa se poata lua permis la varsta de 14 ani, abia astept sa ma iau la intrecere cu niste 'putoi' de 14 ani laughing ca sunt sigur ca vor fi unii la care alde tasu le va lua vreun Porsche "suparat", macar si pentru ochii lumii merita sa ai masina, numai zic ca sa-si distruga profesorii de la gimnaziuwinking

Deci de ce de la 17 si nu de la 14 ani?winking

pentru agramati... eram sarcastic!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu prea are ce sa se voteze, că mai mult decât o propunere nu a existat nimic concret.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ar fi o mare prostie sa se intimple asa ceva, toti prostii o sa dea de permis la 17 ani si o sa faca accidente in lanț

| EUeStEEu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Si crezi ca este vreo mare diferență dintre 17 și 18 ani? crezi că cineva care ar fi iresponsabil la volan la vârsta de 17 ani ar putea deveni brusc responsabil daca ar fi luat permisul la 18?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru EUeStEEu):

Ar trebui sa se inasăreasca legile sa nu se mai dea permis tuturor, cel mai bine sa se dea permis după varsta de 25-30 de ani iar la primul accident sa le anuleze pe viata permisul sau daca conduce băut sau drogat.

| gabicoo a răspuns:

Se va da exact atunci când tu vei sărbători majoratul.

| eliancodrut a răspuns:

Un idiot (cel cu idei inseamna) propune ceva si toti o iau de buna. Unii cred ca deja este chiar in functiune. Ca si atunci cand (scuzat sa-mi fie limbajul) unul trage aere, iar cei din jur spun ca a facut pe el. Televiziunile sunt pe primul loc in a raspandi asemenea "stiri".

Răspuns utilizator avertizat