Exact, mai putine ore = mai putini bani de platit. Si cum oricum bani nu sunt, toata lumea e fericita. Sport poti sa faci si acasa sau poti sa joci basket sau altceva in curtea scolii si in afara orelor fara sa fie platit un profesor sa se uite la tine cand faci asta. Asta cu copiii obezi e vrajeala, ca nu o ora in plus sau in minus pe saptamana o sa-i faca sa slabeasca. Asta tine de alimentatie pentru ca inainte de revolutie nu cred ca erau 10 ore de sport pe saptamana si de-asta nu prea erau obezi pe atunci. Asta cu bagatul pe gat a orelor de sport e o tampenie ca sa aiba ce sa manance profesorii de sport. Pana si la facultate, unde teoretic ar trebui sa faci numai specializarea pe care ti-ai ales-o, iti baga pe gat ore de sport si examene la sport. E cea mai mare tampenie doar ca sa aiba ce sa manance profesorii. Acum o sa vina cineva si o sa zica ca e foarte bine asa, ca sportul e sanatos. Ok, de acord ca e sanatos, dar mi se baga pe gat si asta nu e sanatos. E ca si treaba cu cornul si laptele la scoala generala. Copiii sunt obligati sa manance un corn si sa bea lapte. Poate copilului meu nu-i place laptele. Dar nuuuu... democratie... nu ni se impune decat ce sa mancam, cand sa facem exercitii fizice si ni se spala putin creierul in scoala, in rest suntem complet democratici. Am deviat putin, nu?
Ciudat, eu cand eram in liceu faceam doua ore de sport pe saptamana, fara a pune la socoteala cand fugeam la fotbal ... dar cred ca ar fi o idee buna dat fiind faptul ca vad o gramada de copii grasuni (sa nu spun obezi ).
Păcat. Chiar ai nevoie de sport. De fapt corpul tău are nevoie de sport. Iar ei ajung să-ţi alimenteze doar mintea.
Clasa mea a ales 2 ore de sport ca optional si acum avem 3 ca de altfel si noi am fi ramas doar cu o ora.Asa sunt astia din minister mai putine ore=mai putini bani.
Eu am tot o ora de sport. pana anul trecut aveam 2... pacat, dar, ce sa-i faci? de fapt, multe din materiile pe care anul trecut le aveam de 2 ori pe saptamana, acum sunt doar 1 ora... dar poate e mai bine, plecam mai devreme acasa! (asta daca nu le inlocuieste cu alte ore)
Eu acum pe clasa a 11a am 1 ora pe saptamana, pe clasele a 9-a si a 10-a aveam cate 2 ore pe saptamana. Oricum cei care sunt grasuti nu fac sport ca sunt scutiti de medic.
Si eu am o ora de sport. dar am auzit ca in clasa a 10-a facem 2 ore de sport... sper totusi sa facem doar o ora ca urasc sportul :-&
anonim_4396 întreabă: