Raporteaza contul si baga detalii, apoi o blochezi. Poti face reclamatie si la politie, imediat o ridica in catuse si pasibila de amenda buna.
Dar daca raportez nu ii face nimic! Ei personal parca i-as zice ceva. Imi dai te rog o idee ca tremur de nervi
Si sa pun si eu ss cu Facebook ei la mine si sa spun oamenilor si eu ce imputita e+sa dea report toti!
Scriemi in privat
Ti-am dat idee
Asta e pentru că a fost o manipulare cu referendumul ala pentru familie, unii nici nu știau pe ce rubrica sa pună stampila.
Mda. e tragi-comică situația.
Te înțeleg, știi de ce?
Ce crezi ca pe mine chiar m-a "acostat" un tip pe stradă, el amărâtul fiind gay. Mor de ras ala cică îmi face : "psss!" eu nu-l bag în seama prima oară bănuind ca e gay, dar a doua oara ma întorc sa vad dacă nu are nevoie de ajutor sau și mai epic dacă nu are ceva de vânzare.
La care el : "hai să..."
eu: "hai sa ce?" ma abțin sa nu-l înjur
gay-u: știi, îți fac orice?
eu încercând sa par foarte serios, știind deja la ce face aluzie psihopați, am decis sa stau să aud cum scoate pe gură cuvintele pe care bănuiam 100% ca le va scoate.
zic: zi ma, ce ai?
el: face un semn către pantalonii mei.
Ma podidea ba plânsu, ba rasu.
Zic: ce ma?!
el, probabil obosit de la atâta vorbărie "degeaba", ca și cum ar fi pregătit s-o inhate. Cică : ți-o s.g!
-esti nebun?!
și cu asta am plecat mai departe murind de nervi și de scârbă, dar în același timp nu mai puteam de ras.
si nu o data s-a repetat faza aia. M-am gândit sa sun la politie, dar mi-am zis ca ma fac de rușine.
Cred că dacă o sa ma mai intersectez cu psihopatu o să-i cer ceva bani.
Și de nervi cred ca i-aș îndeasă-o în gură sa se sature.
Scuzați-mă pentru limbaj!
Mai, mai, ca as sari la bătaie.
Și na... mi-era și mila de el frate! Sau sora. săracu, un tip pe la 17-18 ani, îmbrăcat destul de mișto cu o pereche de adidași noi, stătea sa acosteze, da de ii pică vreun polonez.
E groasă treaba! Gluma ca glumă, dar cu retardații ăștia ce ne facem? S-au alocat bani grei pentru referendumul ala și românii nici nu s-au obosit sa stampileze o hârtie.
Ferească Bunul Dumnezeu!
Hehe. Ca sa stii ii ralucaiolanda dragomirescu. Are par mov la profil. Sa imi zici si mie ce parere ai de tarfa aia.