Scoala de conducere pentru obtinerea permisului poate fi inceputa cu maximum 3 luni inainte de implinirea varstei minime prevazuta pentru categoria ce o vrei, pentru categoria B de la 17 ani si 9 luni.
Cand o incepi depinde de tine, respectiv cat de repede vrei sa obtii permisul, imediat dupa 18 ani sau mai tarziu, in functie si de cand vei avea masina.
Scoala de soferi o incepi cand te inscrii la ea. Ce fail de raspuns.
Parcă voiai să-ți cumperi carnet fals! Acum vrei să faci școala?
Mergi pe prima variantă! Condițiile de la pârnaie sunt din ce in ce mai bune!
Am zis la miso bro, sa vad ce zice lumea))))))
La misto sunt cam toate intrebarile tale. Cand spui ca implinesti 18 ani pe 4 iunie cand pe 4 februarie 2024! Nu esti credibil.
Adevarul e undeva la mijloc.
Ideea e ca, daca spun ca pe 4 feb si chiar atunci fac 18 ani, o sa spuneti aaa lasa ba ca mai e pana atunci ehe mai avem pana atunci mult timp de petrecut, si d aia prefer sa spun ca "sunt nascut" undeva mai aproape de lunile viitoare
Nu aveam de gand sa spun asta. Dar daca vrei niste sfaturi ar trebui sa spui ceva normal. Este distanta mare de pe 4 iunie pana pe 4 februarie. Fara a te jigni dar esti aerian rău.
Te înțeleg, dar stiti cum e sa fiti disperat de un lucru, si vrei sa il obtii din rasputeri, cel mai mare vis al meu este permisul, sunt obsedat de acest lucru!
Multi avem sau am avut visuri dintotdeauna dar de multe ori nu prea indeplinim criteriile.
fundata32332 întreabă:
fundata32332 întreabă: