| DorianCapone a întrebat:

TPU e bine sa incep scoala cu 3 luni inainte sau cu 2 luni, zona București?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Scoala de conducere pentru obtinerea permisului poate fi inceputa cu maximum 3 luni inainte de implinirea varstei minime prevazuta pentru categoria ce o vrei, pentru categoria B de la 17 ani si 9 luni.
Cand o incepi depinde de tine, respectiv cat de repede vrei sa obtii permisul, imediat dupa 18 ani sau mai tarziu, in functie si de cand vei avea masina.

| Violleta2022 a răspuns:

O incepi cand te programeaza instructorul si cand are loc pentru tine.

| SaOCorectamPeVioleta a răspuns (pentru Violleta2022):

Scoala de soferi o incepi cand te inscrii la ea. Ce fail de raspuns.

| sierra1 a răspuns:

Ca regulă: școala incepe când zice ministrul cu când vrea mușchiul tău

| gabicoo a răspuns:

Parcă voiai să-ți cumperi carnet fals! Acum vrei să faci școala?
Mergi pe prima variantă! Condițiile de la pârnaie sunt din ce in ce mai bune!

| DorianCapone explică (pentru gabicoo):

Am zis la miso bro, sa vad ce zice lumearolling on the floor))))))

| darrio2007 a răspuns (pentru DorianCapone):

La misto sunt cam toate intrebarile tale. Cand spui ca implinesti 18 ani pe 4 iunie cand pe 4 februarie 2024! Nu esti credibil.
Adevarul e undeva la mijloc.

| DorianCapone explică (pentru darrio2007):

Ideea e ca, daca spun ca pe 4 feb si chiar atunci fac 18 ani, o sa spuneti aaa lasa ba ca mai e pana atunci ehe mai avem pana atunci mult timp de petrecut, si d aia prefer sa spun ca "sunt nascut" undeva mai aproape de lunile viitoare

Nu aveam de gand sa spun asta. Dar daca vrei niste sfaturi ar trebui sa spui ceva normal. Este distanta mare de pe 4 iunie pana pe 4 februarie. Fara a te jigni dar esti aerian rău.

| DorianCapone explică (pentru darrio2007):

Te înțeleg, dar stiti cum e sa fiti disperat de un lucru, si vrei sa il obtii din rasputeri, cel mai mare vis al meu este permisul, sunt obsedat de acest lucru!

Multi avem sau am avut visuri dintotdeauna dar de multe ori nu prea indeplinim criteriile.

| ReddY25 a răspuns:

Scoala incepe cand vor cei din conducere

Întrebări similare