60 cursanti x 30 ore = 1800 ore.
Presupunand ca muncesti 10 ore pe zi, sase zile pe saptamana, inseamna peste sapte luni de munca.
Cu siguranta nu vei avea o marja de profit de 350 lei/cursant. In cel mai fericit caz vei avea 100 lei.
Sunt multe cheltuieli pe care nu le-ai luat in calcul.
Ceea ce inseamna ca vei munci pe branci sapte luni pentru 6000 lei, daca ramai si cu aia.
Daca tu zici ca ti-ai facut calculele bine si crezi ca 450 lei /cursant e ok,fa-o. Daca ai luat in considerare de a avea un parc de masini,de a le intretine,de a plati instructori, mecanic, secretara de a avea un spatiu, un garaj, ca sa nu mai vorbim de carburanti ITP-uri si alte chestii minore.Fiind toti cursantii incepatori, masinile vor avea o uzura mult mai mare in timpul orelor de curs decat la drum lung, vei avea de schimbat discuri de ambreiaj...garla.Crezi ca discul de ambreiaj costa mai putin de 100 de euro? Inca n-am vorbit de taxele la stat.Eu zic ca nu-ti ramane nimic, atunci cand faci un bilant, nu degeaba scoala costa 1000 de lei in alte parti.
Sa faci 60 de cursanti cu o singura masina? Asta da curaj! Stii lumea e cam sceptica cand e vorba de firme mici, care nu prezinta incredere si pe care nu le cunoaste nimeni.Sincer nici tu nu ti-ai face termopane la unul care a deschis ieri firma, oricat ar fi de invitant pretul astepti sa mai lucreze si altcuiva, ca sa poti cere informatii.Nu stiu ce sa zic, daca merge sau nu, ar fi mai bine sa mai revizuiesti cheltuielile, ca-mi par tare putine.