| Gass93sv a întrebat:

TPU, sa ai licenta ca notar public e pe bune ca trebuie sa astepti sa "crape" unu sa ii iei locu? adica trebuie sa ii pui explozibil in masina si sa lasi la altii de inteles ca tu ai fost casa iei examenu de notar? E o meserie grea zic eu daca asa e

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este adevarat, in fiecare an se scot posturi de notar la concurs.
Este adevarat ca este destul de greu sa ajungi notar, dupa facultatea de drept cu licenta trebuie sa mai dai 2 examene concurs, sa faci un stagiu de 2 ani si sa-ti dotezi un birou notarial.

| JohnnyBi a răspuns:

Sau faci facultatea de drept, inveti de iti sar capacele si te rogi sa cada sistemul si sa nu se intre 99% pe pile si bani. sau inveti destul ca tu 1% sa faci diferenta.
tot ce tine de justitie (magistratura, avocati, executori judecatoresti, notari, etc) este pe baza de examen. unul foarte greu. eu am invatat cam 6-10 ore pe zi timp de cam 9 luni sa intru in avocatura, si asta este cea mai usoara admitere.

Răspuns utilizator avertizat
| JohnnyBi a răspuns (pentru Gass93sv):

Nu neaparat. da, in principiu, dar nu neaparat. daca intri si esti bun la ceea ce faci, alearga notarii cu salariu dupa tine, nu mai cer bani pentru stagiatura

| Ruxandra15 a răspuns:

Daca asa e inseamna ca ne-am prostit rau de tot. Daca vrei sa devii notar eu zic sa vorbesti cu unul si sa iti spuna el cum este.Ca sa devin medic trebuie sa il omor pe unu? Hai sa fim seriosi daca asa e numai la noi se poate.Maine poimaine aud ca daca vrei sa prinzi loc la gradinita trebuie sa te ei la omor cu x sau y.

| Ruxandra15 a răspuns (pentru Gass93sv):

Eu tot nu va inteleg va faceti medic avocat si ramaneti in Romania? Serios? Deci sunt atatea tari care cauta Medici Romani si noi alegem Romania. Si ne mai miram de ce suntem atat de... uni pleaca din tara de la liceu apai de facultate si noi ramanem tot unde e mai rau. Sa mor eu de mai inteleg poporul asta. Ca au atat salariul nu e bine ca lucreaza atat nu e bine pa-i la noi nu e bine nici cum.

| Ruxandra15 a răspuns (pentru Gass93sv):

Mereu ma bate gandul cum ar fi fost daca as fi plecat din tara in clasa a 8a? Adica intr-o tara civilizata ca Romania nu se poate considera o tara civilizata