anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Traian Basescu, Cel Mai Puternic Presedinte din ultimi 20 de ani~!
Sunt Ferm convins ca oricine ar fi la Carma"Tarii nu va fi mai bine"Decit acum!

9 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Mai bine eşti tu. Şi crede-mă, e grav ceeea ce zic. Dar nu mai grav ca situaţia actuală.

| corasa a răspuns:

Adevarul e ca tara chiar are nevoie de o mana ferma...insa guvernul e vai de el. Asta e marea greseala a lui Basescu, ca nu a putut (vrut) sa puna la inaintare oameni competenti.

| Aenoenienanonim a răspuns:

Eu sunt pro Emigrare In Masa! Orice ar fi la conducere, Romania e de ****. Il vreau pe Antonescu inapoi sad

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Puternic? Puternic a fost si Hitler, si Stalin. Basescu are carisma lui, ca personaj politic. Lafel si Iliescu sau Constantinescu - altfel nu castigau alegerile. As pune pariu ca, ipotetic, daca i-ai scrie multumiri pentru cum o duc romanii sub conducerea lui, ar crede ca esti ironic? Si inca ceva: nu conduce el tara.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La cum scrii nici nu este de mirare ca-l iubesti pe Basescu. De la "succesuri-le" Elenei Basescu la scrisul cu litere mari, aiurea, la pusul semnului exclamarii acolo unde nu-si are rostul si la pusul a jumatate de ghilimele, totul isi are rostul in PDL.

| Kruger2 a răspuns:

Sper sa mori ars de viu.

| lplostonyou a răspuns:

Galamaz nu stiu eu cati ani ai tu dar presupun ca esti un adult responsabil si cu capacitate de a face diferenta intre bine si rau.Basescu dupa toti anii astia in care ne-a facut atata ``bine`` tara asta la ora actuala a ajuns plina de someri,majoritatea oamenilor nu o mai duc nici de la o saptamana la alta,Basescu vinde pamantul de sub noi,maine poimaine ne trezim ca avem numai jumatate de tara,sa-ti mai povestesc ceva? Omul acesta nu este presedinte,omul acesta este un om bolnav care trebuie bagat ori la sanatoriu pentru tratamente urgente ori la puscarie pentru gravele abuzuri care le-a facut in cariera lui de mari ``succesuri``,asa ca mai gandeste-te inainte sa vorbesti, gura ta cam miroase a dos de Basescu, atata l-ai lins pana acumhappy

| corasa a răspuns:

@respectme tara o duce prost din 2 motive:
1. in timpul guvernarii PNL au fost angajati zeci de mii de functionari publici care nu fac absolut nimic
2. suntem in criza financiara, toate tarile au dificultati si fac reduceri de costuri legate de aparatul bugetar.

Dar aparent creierasul tau atrofiat nu poate sa faca o conexiune logica mai complexa decat "nu am bani m**e basescu"

regis
| regis a răspuns:

Pai au mai fost cativa la carma tarii si de la fanarioti incoace parca am dus-o mai bine decat acum... Imi place insa ca folosesti majuscule ca sa il pupi in c.r, dar as vrea sa aflu cine l-a proclamat astfel. Banuiesc ca tot un pupincurist din tara, ca afara nu il baga nimeni in seama.