| lplostonyou a întrebat:

Traian Basescu isi bate sotia? Sotia lui pare speriata mereu, de altfel el a mai batut un copil in vazul a sute de oameni, deci nu ar fi un lucru prea pervers pentru un betivan. Voi ce credeti? Dau funda, miza e marehappy

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

Mie nu poa' sa-mi fie mila de ea happy cred ca a depasit 18 ani cu putin si are destule resurse financiare si "mediatice" cat sa ia atitudine daca intr-adevar o nemultumeste ceva.

12 răspunsuri:
| AlxMro a răspuns:

Omule... ce naiba! Cum sa-si bata sotia? si in primul rand ce ai vazut tu ca i-a dat o palma la copilul acela este un trucaj deoarece mana lui basescu se misca la o viteza cam asemanatoare cu viteza unui avion cu reactie. Dar in orice caz functia nu-i permite sa faca asa ceva. TU daca ai fi presedinte ti-ar conveni sa stie lumea ca i-ti bati sotia sau copii?

| rolfenstein a răspuns:

Da,credlaughing ai observat si tu ce speriata de bombe e prima doamna a tarii?

| xXxFaTiMa a răspuns:

Claudiuscorpyon are dreptatelaughing

| gfy a răspuns:

Mi se rupe. Ce intrebari idioate.

| corasa a răspuns:

Esti cam idiot pentru un antibasescian. Ma asteptam la mai mult.

| lplostonyou explică:

Corasa si asta spus tot de un Basescian ca tine nu?happy nici nu ma steptam de la tine sa spui ceva mai grozav, tu esti de ala care-l linge in partea dorsala pe Basehappy

| Raphael a răspuns:

Nevasta Presedintelui Este o adevarata doamna si are o purtare sobra si echilibrata - cum sta bine unei sotii de prim rang - nu speriata. Contrastul apare si datorita exuberantei exagerate a sotului. Iar despre betivan... spunea cineva - ghici cine - ca primul semn al infringerii este insulta! Asa ca, mediteaza!

| corasa a răspuns:

Nu ma intelege gresit Crying...nu e rau sa fii in opozitie. E rau insa sa fii ATAT de invrajbit incat sa recurgi la gesturi deplorabile, cum ar fi ignorarea logicii si a bunului simt, defaimarea familiei omului pe care se vede ca il urasti, canalizarea intregii tale existente catre discreditarea cuiva indiferent de josnicia metodelor pe care le folosesti.

Intelege un lucru - singurul mod in care critica ta poate avea un efect este acela de a critica CU CAP. Faptul ca te arunci ca un barzaune si debitezi milioane de insulte la adresa presedintelui nu lasa decat impresia ca esti un grobian cu spume la gura. Sunt atatea portite DECENTE si LOGICE prin care poti sa critici executivul, insa tu le alegi fix pe cele mai penibile, si in final tot tu pici de prost.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Omule, doamna Băsescu are nefericita soartă de a fi nevasta lui Tiran Băsescu.
Asta e suficient cât să te sperie şi să te facă să te simţi aiurea. Ba încă e mai rău decât dacă ar bate-o cu regularitate!

| rolfenstein a răspuns:

@CryingForEternity are dreptate.il lingeti toti in partea dorsala pe basescu.jos dictatura basescu!

| danya5 a răspuns:

Sunt de parere ca aces om pe care nici macar nu il pot numi presedinte al romaniei e cel mai josnic om si cred cu tarie ca isi maltrateaza sotia nu am argumente cu care sa pot dovedi aces lucru.pur si simplu cred.si sa revin nu il pot numi presedinte deoarece nu lucreaza in favoarea tarii si nu ia decizii bune.pai cum frate sa tai din pensiile bartanilor., oameni care au muncit toata viata lor pentru o pensie mizera din care sa mai ia si el nu stiu cat la suta.rusine!