Noroc o populatie cat mai buna, o economie prospera sa iasa din criza si sa aiba un presedinte care sa nu fie corupt un conducator cinstit!
Ii urez un sincer sa traiasca bine si sa scape de mediocritate si prostia care o domina!
Ii urez Balaceala Placuta. Pentru ca cam trebuie sa se spele de conducatorii astia care habar nu au ce responsabilitate imensa iau in mainile lor fara a se gandi la ceea ce fac.
Pai din pacate tara asta se distruge, datorita proastei organizari si mai ales a guvernului si a celor care o conduc, imi este jena sa spun dar romanii(cei de la putere)nu isi apreciaza tara si nu am ce sa-i urez decat TREZESTE-TE ROMANE, ca tara ta dipare, esti mult prea orb sa vezi ca esti manipulat de propiul tau guvern si de cel ce-i este aliat.Mana de la mana ca doar nu suntem roboti sa facem ce se spune cu toate ca nu-i drept, sa luam masuri si sa-i ascultam pe cei cu idei marete care vor sa schimbe viata si tara in mai bine.
Trezirea la realitate, sa-si cunoasca fiecare lungimea nasului, pana unde... se poate intnde.
Ce-ti doresc eu tie, Romanie sfanta
pace-n toate-a tale zari
multi copii sa te iubeasca
si pe frunte-ti sarutari
mimimimimimimimi întreabă:
SindyR întreabă: