| Denis42 a întrebat:

Traiesc in Irlanda si am 16 ani.Ieri seara cand era pustiu pe strazi am mers pe trecerea de pietoni, era rosu dar m-am asigurat ca de obicei.Problema a fost ca eu fiind obisnuit din Romania m-am uitat in partea gresita de unde trebuia sa vina masina si un sofer a dat cu viteza peste mine.Era drum drept era imposibil sa nu ma vada pentru ca nu am fugit.M-a lovit din spate atat de tare incat m-a aruncat pe troruar si i-am spart parbrizul.Acum, imi puteti spune va rog, daca desi eu am fost idiot ca nu m-am uitat unde trebuie sunt sanse ca eu sa fiu despagubit? Tin sa mentionez ca nu am nimic rupt din cate a zis doctorul dar nu prea pot sa merg si sa ma ridic din pat.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Traiesti in Irlanda si nu te-ai obisnuit cu circulatia de acolo? Posibil sa aiba probleme daca te-a lovit pe trecere. Dar nu are ce sa-ti despagubeasca.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai trecut pe rosu, atunci TU esti vinovatul si, ca atare, suporti toate consecintele si cheltuielile aferente.
Aici intra si tratamentul medical, respectiv repararea daunelor cauzate soferului.

| Denis42 explică (pentru Bula):

Adica el a dat peste mine si i am spart parbrizul cu mine si tot eu sa ii plătesc? rolling on the floor))

| Bula a răspuns (pentru Denis42):

Cand ai rosu, masinile au prioritate si dreptate! tongue
Poate te pune sa-i platesti si reparatiile masinii, fiindca TU ai fost de vina!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu vrei bani ca ai traversat pe rosu? Pe langa ca traiesti zi mersi ca nu te pune ala sa ii repari masina

| GabiDumitrescu a răspuns:

Despagubit pentru ca ai fost idiot? Zi mersi ca mai respiri, loaza!

| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Stai sa vezi cand ii vine nota de plata pentru parbriz

| alina2k18 a răspuns:

Cum sa te despagubeasca? laughing
De ce mai ales?

| Felys a răspuns:

Ai trecut pe rosu, esti vinovat, indiferent din ce directie venea masina.Zi mersi ca traiesti si pe viitor respecta regulile de circulatie.Cat priveste despagubirea tu trebuie sa ii dai bani sa isi schimbe omul parbrizul, pentru ca e vina ta exclusiv

| Panamax a răspuns:

Chiar au dreptate atunci sa zica ca suntem cei mai prosti de pe planeta.
Indienii si pakistanezii stiu sa se fereasca de masini.

| Denis42 explică:

Unii din voi parca nu ganditi smr. Daca ala m-a calcat cum drk sa ii platesc eu parbrizul? rolling on the floor).Baa sunteti prosti? rolling on the floor)).Ce ar fi acum daca as vana pe toti astia care trec pe rosu si i as calca pe toti, ca asa vr eu.Ar fi legal, nu?

| aXy99 a răspuns (pentru Denis42):

Daca nu a franat, desi a vazut sau trebuia sa te vada, poate o scoti la capat. Tu platesti spitalizarea, el parbrizul.

"Ce ar fi acum daca as vana pe toti astia care trec pe rosu si i as calca pe toti, ca asa vr eu.Ar fi legal, nu?"
Nu, pentru ca tu ai face-o intentionat.