| DrMihailoviciS a întrebat:

Tralala, și Crin Antonescu joined the chat!

Scurt și la obiect, anul ăsta au candidat toți românii care au avut chef. Că e stalinist, gay, satanist, shaormar sau PSDist nu a mai contat...

Acum apare Antonescu! Nu mareșalul, ci PNListul.

Am văzut cu toții la ce s-a ajuns anul acesta, cel puțin oamenii cu puțin coeficient de inteligență și-au dat seama de situația reală. Încă puțin și începea un genocid, Doamne ferește.

Nu promovez, și nu fac campanie; dar din toți nebunii ce candidează, cred că Antonescu ar fi... Ar fi ok!
Nu e perfect, dar e răul cel mai mititel. Exact precum am procedat la alegerile din 2000 - Nea Nelu era cel mai mic pericol.

Aceasta este a mea opinie! Voi ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

„Nu promovez, și nu fac campanie; dar din toți nebunii ce candidează, cred că Antonescu ar fi"
Asta nu e promovare?

| DrMihailoviciS explică (pentru darrio2007):

Dacă aveți o opinie, vă invit cu respect să o împărtășiți dacă vă simțiți confortabil. Dacă nu, atunci nu căutați scandal!

| MihaitzaItza a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Pai tocmai si-a impartasit opinia cu tine, si anume ca pari ca ii faci campanie lui Crin.

| darrio2007 a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Nu caut scandal. Dar te cam contrazici. Altă dată fii mai cu perdea cand promovezi pe cineva.

27 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

S-ar putea sa fie un presedinte bun, in orice caz cred ca este mai bun decat cei care au candidat in primul tur, mai ales ca are si putina experienta in aceasta functie.

| sabin89 a răspuns:

E catindatul meu preferat.

| Frank51 a răspuns:

Întâi să vedem toți candidații, până atunci rămân la Nicușor dan.

| gabicoo a răspuns:

Da de Mukushor ce zici? Nu e și el "candidat"?

| Holiday a răspuns:

Daca Antonescu e comparabil cu Iliescu, e total "nevotabil" in turul unu. Poate fi votat doar in turul doi, si doar daca ajunge acolo cu vreun imbecil de asta suveranist.

| Danny28 a răspuns (pentru Holiday):

Va ajunge cu Georgescu că mai mult ca sigur va fi lăsat să candideze, din păcate...

| J0B0MAT a răspuns:

Eu zic că Antonescu a mai fost la conducere și nu a făcut mai nimic, chiar a pierdut alegerile pentru că au fost alții mai buni.Nicușor Dan pe de altă parte a fost ales de două ori primarul capitalei, deci a făcut ceva bine dacă a fost ales din nou, iar supărarea bucureștenilor că i-ar părăsi, indică din nou faptul că omul e chiar bun.El e alegerea mea, mi se pare mult mai inteligent, echilibrat, cinstit și bun decât ceilalți candidați, plus că el chiar este din afara sistemului.Iar acum când guvernul e practic același, chiar avem nevoie de cineva din afară drept președinte pentru a se schimba ceva, în bine.Sigur lucrurile se pot schimba și în rău, cu cineva din sfera Georgescu, dar asta nu e de dorit.

| Cipi1212 a răspuns:

Crin Antonescu e un om cinstit.

| goguPatent a răspuns:

Pai candideaza Nicusor Dan, care nu e chiar un rau... e probabil cel mai decent personaj din politica romaneasca la momentul actual.

| Javva a răspuns:

Antonescu real vorbind nu are nicio șansă dacă nu-și face temele și o campanie bună, o să fie la fel precum un călăreț care stă în ploaie cu capul plecat, un fel de Geoană 2.

Din toți ăștia eu o prefer pe Oana Crețu, femeia care dă shaorma și tablete la copii, de la PSDU laughing dacă stăm să ne gândim niciunu nu e bun, alegem pe unu care ne place fața lui mai mult că toți sunt la fel

| Whitte a răspuns:

Eu zic ca romanii au memoria scurta. Antonescu a stat departe de scandalurile politice si acum astia, in disperare, in scot la lumina curat ca un Crin. Nu pun botul chiar daca ar fi mai bun decat toti cei 13 sau cati candidati au fost in primul tur.

| Kobukiyo a răspuns:

Eu zic ca platforma asta e pentru intreba si a primi raspuns in scopul de a ajuta pe cineva, nu pentru politica pentru ca mereu vor fi pareri pro si contra si asa apar discutiile inutile care duc la scandal si instiga la ura unii cu ceilalti.

| DrMihailoviciS explică (pentru Kobukiyo):

Corect! Dar Twitterul ( X ) și Redditul românilor este TPU!

Orice utilizator care e aici de mai mult timp știe asta... happy

| darrio2007 a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Sunt de 15 ani pe aici si nu stiam asta.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Eee pe dracu... X si Redditul sunt populate de subiect serioase

| GDDS16 a răspuns:

Lasconi a fost, este, si va ramane singura optiune anti mafia fsn-ista. Sa il votezi pe acest individ, este ca si cum l-ai vota pe Iohannis a treia oara. Pacat de varsta pe care multi o aveti. Vai si amar de tara noastra.

| DrMihailoviciS explică (pentru GDDS16):

Și eu am votat Lasconi, și mă bucur. Dar încercați să nu jigniți pe ceilalți! Toți au dreptul la opinie

| eliancodrut a răspuns (pentru GDDS16):

Ce ne facem cu Lasconi, ca e in plop cu politica externa, asta fiind principala atributie a presedintelui?

| GDDS16 a răspuns (pentru eliancodrut):

Ca a gresit la una sau 2 intrebari care i-au fost puse, este irelevant. Relevant este ca eu nu o votez pe ea pe persoana fizica, ci votez partidul prin ea. Da au gresit si ei, deoarece nu au pregatit-o cum trebuia, dar este de departe cea mai bataioasa dintre toti. Nicusor nu este mai bun decat ea pe politica externa, asa ca, ma indrept tot catre ea. Plus ca Nicusor spunea de curand ca in toate partidele exista parti reformatoare. Wtf? Psd nu este partid in primul rand, iar pnl este fratele geaman al astora, desi au vrut sa para diferiti, cu nea Bolojan. Lasconi si Nicusor sunt singurii votabili. Crin este un yes man care a nasit Usl, despre ce vorbim. Ma mir ca mai este cineva in dubii cu acest individ. Ireal?

| GDDS16 a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Care a fost jignirea? Exact. Iar opinia mea este cea pe care ati citit-o.

| DrMihailoviciS explică (pentru GDDS16):

No comment...

Domnule, politica externa este dificila si sensibila. Este de ajuns ca la o intalnire sa rostesti o fraza gresita si se face un caz de nedescris.
Cu ocazia unei delegatii turcesti in tara noastra, in incaperea unde s-au desfasurat exista o harta desenata de un neofit in materie, unde Turcia era reprezentata doar in partea asiatica.
Delegatia turca, vazand acest lucru, s-a ridicat de la masa si a plecat. A iesit un scandal diplomatic urat, care cu greu a fost stins. Dicutiile nu au mai avut loc.
Politica externa nu se invata prin ucenicie la locul de munca de pe functia cea mai inalta.
Nu-mi place sa vorbesc despre partide, dar nu ma pot abtine: nu fac parte din nici un partid, toate sunt cu greseli, dar pentru ca sa repare ce a stricat USR-ul a trebuitt ca Iohanis sa aduca la putere alianta PSD-PNL.

| GDDS16 a răspuns (pentru eliancodrut):

Aberezi penibil. Ce a stricat Usr in 8 luni de guvernare cu Pnl majoritar in acea alianta? Daca nu trolezi, esti de o pro..ie ireala, chiar iesita din comun.

Tupeu de USR-ist. Ma rfer la modul de adresare. Cateva exemple: Plafonul pensiilor negociat cu UE. Miliardul de euro cheltuit cu vaccinurile. Imprumuturi enorme care nu se stiu unde au fost folosite. Persoane nepregatite puse pe functii inalte..Intrarea in criza politica si administrativa.
De ce crezi ca Johanis a fost de acord, ba mai mult, i-a ceru,, sa vina la putere PSD-ul (pe care-l ura din toti rarunchii) impreuna cu PNL-ul?! Tara era la pamant.

Întrebări similare