| DrMihailoviciS a întrebat:

Tralala, și Crin Antonescu joined the chat!

Scurt și la obiect, anul ăsta au candidat toți românii care au avut chef. Că e stalinist, gay, satanist, shaormar sau PSDist nu a mai contat...

Acum apare Antonescu! Nu mareșalul, ci PNListul.

Am văzut cu toții la ce s-a ajuns anul acesta, cel puțin oamenii cu puțin coeficient de inteligență și-au dat seama de situația reală. Încă puțin și începea un genocid, Doamne ferește.

Nu promovez, și nu fac campanie; dar din toți nebunii ce candidează, cred că Antonescu ar fi... Ar fi ok!
Nu e perfect, dar e răul cel mai mititel. Exact precum am procedat la alegerile din 2000 - Nea Nelu era cel mai mic pericol.

Aceasta este a mea opinie! Voi ce ziceți?

14 răspunsuri:
| Kobukiyo a răspuns:

Eu zic ca platforma asta e pentru intreba si a primi raspuns in scopul de a ajuta pe cineva, nu pentru politica pentru ca mereu vor fi pareri pro si contra si asa apar discutiile inutile care duc la scandal si instiga la ura unii cu ceilalti.

| DrMihailoviciS explică (pentru Kobukiyo):

Corect! Dar Twitterul ( X ) și Redditul românilor este TPU!

Orice utilizator care e aici de mai mult timp știe asta... happy

| goguPatent a răspuns:

Pai candideaza Nicusor Dan, care nu e chiar un rau... e probabil cel mai decent personaj din politica romaneasca la momentul actual.

| darrio2007 a răspuns:

„Nu promovez, și nu fac campanie; dar din toți nebunii ce candidează, cred că Antonescu ar fi"
Asta nu e promovare?

| darrio2007 a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Sunt de 15 ani pe aici si nu stiam asta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

S-ar putea sa fie un presedinte bun, in orice caz cred ca este mai bun decat cei care au candidat in primul tur, mai ales ca are si putina experienta in aceasta functie.

| DrMihailoviciS explică (pentru darrio2007):

Dacă aveți o opinie, vă invit cu respect să o împărtășiți dacă vă simțiți confortabil. Dacă nu, atunci nu căutați scandal!

| gabicoo a răspuns:

Da de Mukushor ce zici? Nu e și el "candidat"?

| MihaitzaItza a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Pai tocmai si-a impartasit opinia cu tine, si anume ca pari ca ii faci campanie lui Crin.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Eee pe dracu... X si Redditul sunt populate de subiect serioase

| darrio2007 a răspuns (pentru DrMihailoviciS):

Nu caut scandal. Dar te cam contrazici. Altă dată fii mai cu perdea cand promovezi pe cineva.

| Holiday a răspuns:

Daca Antonescu e comparabil cu Iliescu, e total "nevotabil" in turul unu. Poate fi votat doar in turul doi, si doar daca ajunge acolo cu vreun imbecil de asta suveranist.

| Konkistador a răspuns:

Antonescu real vorbind nu are nicio șansă dacă nu-și face temele și o campanie bună, o să fie la fel precum un călăreț care stă în ploaie cu capul plecat, un fel de Geoană 2.

Din toți ăștia eu o prefer pe Oana Crețu, femeia care dă shaorma și tablete la copii, de la PSDU laughing dacă stăm să ne gândim niciunu nu e bun, alegem pe unu care ne place fața lui mai mult că toți sunt la fel

| sabin89 a răspuns:

E catindatul meu preferat.

Întrebări similare