Din pacate ai dreptate. Nu am incredere in politie ca actioneaza dur cu cei care trebuie, urmarind abuzurile din ultima vreme parca incep sa cred ca ii abuzeaza pe cei sarmani si ii ocroteste pe aia care au clanuri.
Nu conteaza varsta, ai dreptul sa apelezi 112 daca este o situatie grava.
Zgomotul NU este o situatie grava si trebuie sa suni la politia locala, nu la 112.
De obicei numerele de telefon de la locala ar trebui sa le ai afisate la scara blocului sau la primarie.
Mai degraba suni la numarul politiei locale decat sa suni la 112. Lucrul asta nu reprezinta o urgenta. Si la 112 poate apela oricine, indiferent de varsta, atat timp cat are o urgenta reala.
Mai bine încerci să discuți cu ei sau afli numărul de la poliția locală. În situația în care ne aflăm mai bine lăsăm numarul 112 pentru urgențe reale, victime ale acestui virus. Dacă însă nu reușești să rezolvi altfel, da, poți suna la 112 indiferent de vârstă.
Pai nu poți discuta cu ei deaorece vin dintr-o familie săracă și de romi agresivi
Nu, nu trebuie sa fi major. Am avut si eu o problemă cu muzica extrem de tare intr o noapte. Am sunat la poliție si au luat o amendă