Il declari pierdut, daca vrei sa ti-l iei mai repede dai niste bani in plus si dupa iti schimbi buletinul
Il declari pierdut, la SPCLEP de care apartii (unde trebuie sa-ti faci cartea de identitate, nu buletin).
Si in cat va fi gata buletinul cel nou?
Cand au de gand sa schimbe buletinul (sa il faca tip permis cu chip)? Stiu ca e CI dar mi se pare aiurea sa-i zic asa unei bucati de plastic.
De cate ori trebuie sa repet ca nu-i buletin, acesta nu se mai face de peste 10 ani. Cartea de identitate se elibereaza in cca 10 zile de la depunerea actelor, depinde de aglomeratia de la SPCLEP unde o faci.
Este prevazuta in lege si CI cu chip, se va introduce treptat pe masura dotarii cu echipamentul necesar.
Il declari pierdut, apoi iti faci altul nou. Daca intre timp il gasesti pe cel vechi, acesta nu mai e valabil (chiar daca nu l-ai primit inca pe cel nou) si trebuie predat politiei.
Pai,tatal meu si-a pierdut buletinul acum un an, si s-a dus, l-a declarat disparut, si si-a facut unul nou.Deci trebuie sa il declari disparut si sau sa-ti faci unul nou...
Te duci acolo unde ti l-ai facut si il declari pierdut.
Sper sa rezolvi problema :*
...il declari pierdut si platesti o amenda naspa, si ti'l faci din nou...
Il declari pierdut si vei primi o amenda de 300 roni pentru ca este identitatea ta