| Damian a întrebat:

Tu poti trai cu 700 de lei pe luna singur?

Răspuns Câştigător
| YukiMrM a răspuns:

Da pot. SI INCA CUM!

sa facem un calcul, eu fumez un pachet de tigari pe zi deci 10lei x 30zile (cat are luna) = 300 lei tigarile pe luna

pe mancare cheltui zilnic aproximativ 10 lei deci 10lei x 30zile = 300lei.

deci ca sa-mi asigur tigarile si mancarea cheltui 600lei pe luna, si tot imi mai ramane 100 lei in mana cu care pot cumpara prezervative sa mai ies in oras, etc.

(daca nu fumati va dati seama cati bani va raman?! )

13 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca locuiesti cu parintii si nu platesti lumina, gaze, intretinere, cablu, internet, telefon, nu te speli si nu folosesti transportul in comun, poate te descurci. Altfel, e imposibil. Daca mai ai si o rata la banca (mai mult de jumatate dintre romani au), e imposibil sa traiesti cu 700 lei.
Si, stai sa vezi cum e cand trebuie sa traiesti cu 550 de lei!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca sunt sanatos, 700 de roni imi ajung.

| mgtow a răspuns:

Da mai yukimrm dar ai uitat sa zici si de facturile casei datoriile la masina, ee aici nu ajungi la sfarsit de luna, daca ai parinti care platesc facturile casei iti e putin mai usor dar masina iti da probleme de capwinking. Eu castig mai mult de 700 de lei bine ca nu-s in Romania happy

| EUSIATIT a răspuns:

Eu as intreba daca cu 530 de ron poti? eu sincer NU avind in vedere ca sunt bolnava si deci acesti bani vin de la pensia de boala si...medicamente mai pot cumpara? oofff

| mihaibrasov a răspuns:

Fara vicii, fara haine si alte iesiri, adica daca platesti doar intretinerea si mancarea... poti la limita.

| Contrast a răspuns:

Daca-i musai, cu placere!
Da, ba n-oi putea! Cum sa nu "poti", daca esti nevoit?!
Dar daca totusi poti mai mult, de ce nu o faci? Daca nu te impiedica sanatatea, sau problemele familiare oricand poti face un banut in plus...

| Petronela a răspuns:

Da

| weeds a răspuns:

Pe o insula pustie eventual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde, vad ca ne ducem cu gindul numai la papa si tigari, la igiena personala nnnnnnnnnnu ne mai gindim, daca stam la bloc trebuie sa ne platim cota parte. chiar la curte daca stai si tot ai de platit, nu mai zic ca trebuie sa mai iesi in oras macar odata la 2 saptamani, eu am un cunoscut care este pensionar (pe caz de boala ) are pensie de 750 de lei, isi face cumapraturi pentru alimente de la un angro (stiu asta deoarece si eu tot de acolo imi fac cumparaturile si avind masina il iau si pe dinsul ), alimentele il costa in jurul a 300 de lei ( un bax mare de pulpe de pui, 2 kg de brinza de oaie, 1 kg de masline, iaurt, brinza cu smintina, fucte etc.) nu fumeaza dar e mare consumator de produse lichidewinking cu toate astea si-a pus cite 250 de lei deoparte din luna aprilie pentru asi pune termopane la balcon, are toate facturile platite la zi, deci se prea poate daca nu avem fite

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu stai cu parintii, mi se pare foarte greu, dar nu imposibil, daca gasesti un apartament/garsoniera/casa in chirie si mai stai cu inca o presoana sau 2 si impartiti chiria/intretinerea eventual si banii pentru. mancare, ar fi ideal, dar putini oameni in ziua de azi mai sunt de incredere incat sa faci toate astea

| Akid a răspuns:

Da as putea
avand in vedere ca nu fumez nu beaulaughing)
bine ca la 14 ani ai meioh go on...
ma rog
as putea sa ma incadrez si sa cheltui si pentru mine din banii aia adica micile mele placeri sau nevoi
laughing)

| PustoaicacuochiiCaprui a răspuns:

Nu happy. Pai mie doar intr-o zi imi trebuie 300 de lei. laughing. dar intr-o luna? mama imi spune ca voi primi un Oscar pentru ''Cea mai cheltuitoare persoana" rolling on the floor

| madalynaaa a răspuns:

Desiiiigur...eu nu stiu cum tu, dar eu rezist inca si cu niste fite, adica mincare de care vreau si multe, multe
referitor la intrebare: DA
fundy?