Politia vine sigur in control, zilnic sau aproape zilnic A patit-o un nepot de-al meu, care a intrat in carantina fortata cu parinti cu tot, ca el a mintit ca se intoarce singur acasa si Politia i-a gasit pe toti 3, la acel domiciliu.
Baiul este ca taica-su trebuia sa intre in spital sa faca operatie de cancer si i s-a amanat operatia dupa 3 saptamani, dupa ce vor iesii din carantina.
Si asta s-a intamplat acum de curand luna asta?
Da, s-a intamplat chiar luna aceasta, la inceput de luna.
Daca izolarea e obligatorie a venirea din Belgia va fi controlat zilnic de politie. Daca nu il gaseste la domiciliu va fi bagat in carantina institutionalizata unde daca nu ma insel va trebui sa achite si toate costurile.
Dar pe noi pe familie daca locuim la aceiasi adresa dar nu in aceiasi casa este obligatoriu?
Din ce stiu eu, dar s au schimbat de o groaza de ori normele in ultima perioada, cand intra in tara da o declaratie unde si cu cine se autoizoleaza.
Da, politia află., prin diferite mijloace. Să stea cuminte.
14 zile vor trece repede.
Din ce stiam, "Autoizolarea se aplică tuturor membrilor familiei și persoanelor care locuiesc la același domiciliu"
In caz contrar, la ce ar mai folosi izolarea?
Spune-oi sa stea in casa ca un om de treaba daca nu vrea sa stea si inchis, si pe banii lui ))
LanguageMaster întreabă:
StefanDrg întreabă: