Eram in Londra acum un an si dimineata 6 masini parcate pe strada, aveau geamurile de la sofer sparte. Deci unde sunt multe jafuri?
Iar dai cu mucii in fasole. Gindeste-te ca la noi sunt extrem de multe fapte de genul tilharii sau chiar violuri care nu sunt vreodata raportate si nu ajung in statistici. In Italia e mult mai mare ca la noi, asta in special datorita faptului ca la ei sunt multi imigranti care isi fac de cap. Nu are vreo treaba democratia. E absolut stupid rationamentul privind regulile. In comunism mai tot ce era nasol, inclusiv criminalitatea, nu aparea in statistici. Conform cifrelor oficiale, in Romania de dinainte de 1989 nu existau nici persoane gay, nici bolnavi de SIDA, nimic. Era raiul pe pamint, ce sa mai... https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2019®ion=150
La el pauza semnifica 10 întrebări pe zi
Extrem de inteligent si bine informat, ca de obicei.
Tarile cu cea mai scazuta rata a criminalitatii sunt:
1. Islanda
2. Noua Zeelanda
3. Portugalia
4. Austria
5. Danemarca
6. Canada
7. Singapore
8. Cehia
9. Japonia
10. Elvetia
Pe cati dintre astia i-au invatat comunistii sa respecte legile?
Si inca o aberatie pe care trebuie sa ti-o semnalez: "cred că e mai mica deoarece a fost comunism și noi mai știm să respectăm anumite reguli fata de aia din Vest unde a fost democrație din toate timpurile."
Dorinel draga, pentru cultura ta generala minuscula, noteaza-ti acolo in carnetel sa nu uiti: Democratie nu inseamna ca nu se respecta reguli. Din contra, inseamna ca toata lumea respecta reguli si nimeni nu e mai presus de ele.
In Venezuela, ar trebui sa vezi ce e acolo, adolescentii de 18 ani au la activ 5 crime sau mai mult
Lângă mine se comit multe crime și jafuri, și accidente rutiere, cred ca la noi e mai mare din cauza sărăciei și lipsei de educație.
Nu prea ne suporta italienii nu știu daca din cauza țiganilor sau și a noastră.
CE STIM? Hai, zi, CE STII? Ce e ala comunism?
In Italia, daca este sa comparam intre cele doua.
Iar ca si comparatii intre punctele cardinale ale Europei, iti las un link mai jos:
https://www.numbeo.com/......ountry.jsp
În Italia am văzut mulți africani periculoși. Dar în Italia nu tot ai noștri fac rău? (gipsy People)
Am văzut la știri câteva cazuri în care Româncele erau ucise de iubiții lor italieni, deja și-au dat seama ca unele panarame sunt doar pe interes sa ii lase lefteri
Du-te prin gări, autogări sa vezi ce pașnici sunt când scoți portofelul la vedere
Sud americanii știu sunt nebuni mulți din ei, marocanii etc
În Anglia într-o zona famata un african de 18-19 ani la împușcat pe un tovarăș de al meu mortal, sunt și oameni ok și psihopați.
Unde sunt multi imigranti. Chiar azi citeam un articol cum ca Suedia are o mortalitate dubla fata de Italia in ceea ce priveste armele de foc si ca in 2018 a fost pe primul loc la criminalitate.
https://alephnews.ro/......nalitatii/
Corect. Poate in Anglia o sa mai greu de stiut cum sta treaba pentru ca acum se trece din ce in ce mai greu la ei de cand cu Brexitul.
In ceea ce priveste Franta vad la TV cel putin 1 data pe luna cate un caz.
A fost cam acum 1 luna un individ care a intrat intr-o institutie a politiei si a injunghiat o femeie care lucra acolo pur si simplu.
E ca peste tot, depinde de zona unde stai.
AlexDorinel întreabă:
lupu123puma789 întreabă: