Intreaba rudele apropiate, poate stiu ele.
Te-ai putea interesa si la Casa de Pensii Publice, daca a avut pensie, precum si la Inspectoratul Teritorial de Munca.
La Casa Județeană de Pensii, dar trebuie să dovedești cumva, că îi ești rudă apropiată, altfel mă îndoiesc că îți vor deconspira date confidențiale.
Nu, acolo mergi cu actele. documentul se obtine prin arhivele nationale
Mai întâi de toate întreabă rudele.
Pe urmă du-te la Casa Județeană de Pensii sau dacă este din București la cea a Municipiului București precum și Inspectoratul Teritorial de Munca.
Știu un caz, în care o femeie dorea pentru pensie să ateste că a lucrat într-o instituție acum zeci de ani și a sunat la instituția respectivă și a rezolvat. I s-au pus și anii respectivi de vechime.
Succes!
Detaliaza, ce lagatura are Primaria cu locul si vechimea in munca?
La casa de pensii, ei au actele care dovedesc vechimea in munca, in baza careia s-a calculat pensia! Daca a avut pensie!
Bai oameni buni daca stiai rudele nu mai intram pe TPU sa intreb, mie imi trebuie act sa dovedesc ca persoana respectiva a muncit undeva ca sa ma duc la casa de pensii pentru a depune actele de pensie de urnas. Persoana a decedat inainte sa aiba pensie
Dar în CE calitate, ai vrea să beneficiezi de pensia unui om, dacă nu i-ai fost fiu? Corect ar fi, ca de aceste drepturi să beneficieze rudele de gr. I, nu un străin, care îi cunoaște doar anul decesului. Și eu aș vrea pensia lui Steve Jobs, na! : ))
Ce visători sunteți...
http://www.pensiata.ro/pensii-publice/pensia-de-urmas-2015/
E tatal meu, drago
Informatiile respective se gasesc la administratia financiara de care apartine persoana sau de la ITM. Vei avea nevoie de hotarare judecatoreasca sau imputernicire facuta de un notar pentru a afla informatiile respective. Cel mai bine este sa suni la ambele sa afli in ce conditii iti pot furniza informatiile.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Atcose77 întreabă: