| Todirel a întrebat:

Unde se pot schimba monedele euro?

16 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la Banca Nationala si la sucursalele ei din Iasi, Craiova, Timisoara si Cluj-Napoca! Bancile obisnuite si casele de schimb valutar refuza sa le schimbe.

| gabicoo a răspuns:

La bănci!
Casele de schimb valutar evită să schimbe monezi!

| ReddY25 a răspuns:

BCR cred

| Brizbriz a răspuns:

Incredibil, incredibil, INCREDIBIL, 8 raspunsuri pana acum, TOATE PE DINAFARA... ABSOLUT PE DINAFARA
incep sa ma simt kioru' in tara ORBILOR CE SUNTETI

nici o banca sau casa de schimb nu schimba monede euro, NICI UNA
cu o singura exceptie, obligata legal... PE BUNE OBLIGATA PRIN LEGE:
BANCA NATIONALA
punct

| Brizbriz a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Interesant, deci, ce stiam eu e ce vor bancile, ok, merci

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Brizbriz):

La cit de haotica e piata bancara... ar fi culmea sa le stim pe toate. De multe ori nici ei nu stiu mai nimic. M-am dus la CEC acum cateva luni sa inchid contul firmei la ei si aia habar nu avea cum se face operatiunea asta, a chemat o colega si se uitau amindoua la calculator ca mitza-n calendar...

Sa nu incep cu cec-ul, m-am dus sa imi cer banii inapoi pe o cautiune, si mi-au spus ca nu imi dau nimic pentru ca hotararea nu e definitiva si irevocabila, DE PARCA EI AU DREPT LA RECURS (m-am judecat cu, cu totul altii, dar cautiunile in tara asta se platesc la ei), si se comporta ca si cum eu nu am o hotarare judecatoreasca care spune ca trebuie sa imi dea banii inapoi

iar asta dupa ce VACA m-a tinut o ora, cu telefoane de ceasul mortii in stanga si dreapta ca habar nu avea ce sa faca, iar asta dupa ce un cec era inchis, la urmatorul, cine trebuia sa se ocupe era in mod oficial prea neexperimentata si am mai mers inca un cec, ceva mai incolo

saptamana viitoare ii dau in judecata si o sa cer si despagubiri, ca am dreptul, daca sunt prosti, sa plateasca

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Brizbriz):

Nu stiu cit o sa obtii, dar iti doresc sa ii jupoi! Merita! happy

Da, stiu, o sa fie bataia dracului de cap, dar, ai dreptate absolut
M E R I T A

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La casa de schimb dar vei lua foarte putin pe monede. Vreo 2-3 lei pe un euro.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

LOL! Scrie cumva undeva un curs separat pe monede? Fie ca dau o bancnota de 100, fie 1000 de monede de 10 centi, cursul tot ala e!

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

In practica toti se feresc de monede.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, dar legal nu au absolut nici o justificare sa le refuze sau sa achite mai putin!

| anonim_4396 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Aș,frățioare!

Tu incă nu cunoști!

| Mihai0101 a răspuns:

La banca sau in cel mai rau caz la schimb valutar