Nu i-ai spus nimic...Tu crezi ca politia o sa se chinuie sa afle numarul pentru ca ai sunat-o si nici macar n-ai amenintat-o?
Depinde de ce i-ai zis. Daca este infractiune, de ex. amenintare sau santaj, vei fi cercetata pentru acea infractiune. De asemenea daca l-ai insultat sau calomniat te poate da in judecata pe cale civila. Daca nu este infractiune si nici altceva rau atunci nu se intampla nimic.
Nu poate sa de clare decat daca l ai amenintat, santajat sau atentat la siguranta lui in vreun fel.
Pai depinde ce i-ai spus si drept cine te-ai dat. adica de exemplu daca l-ai sunat pe X si i-ai spus ca esti o admiratoare secreta pentru ca esti indragostita de el si nu aveai tupeu sa-i zici in fata ce poate sa faca politia? nimic. daca l-ai sunat pe X si i-ai spus ca esti un cineva care vrea sa-i crape capul atunci ar avea ce sa faca politia.
Nimic...Am lasat-o sa vorbeasca.
Eu cred ca ai sa primesti amenda sau te poti impaca cu cel pe care l-ai sunat si nu vei pati numic.Pe viitor iti recomand sa nu mai suni oameni cu numar privat.
Succes!
Si daca eu nu i-am spus nimic....Adica am lasat-o pe ea sa vorbeasca?
sweetgirl_1922 întreabă:
anonim_4396 întreabă: