| CroBogdan a întrebat:

Urgent! Salut! Vreau sa achizitionez prin prima casa o garsoniera. Notarul unde a ramas sa semnez actele cere foarte multi bani,am descoperit ca e cam mincinos si in alta parte ma costa mult mai putin!
Intrebarea mea!
Daca pana acum am facut la el toate actele, semnatura finala o pot face in alta parte?

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai facut acolo TOATE actele, la ce semnatura finala te referi?
Poti merge la alt notar sa faci ultimele acte, respectiv contractul de vanzare-cumparare si ipoteca.

| Violleta2022 a răspuns:

Prea tarziu acum sa-l schimbi, doarece are absolut toate actele redactate si pragatite in computerul lui, trebuind doar sa scoata actul final si sa-l semnati.
Daca te muti acum la alt notar, acela trebuie sa redacteze de la capat, o parte din acte si s-ar putea sa te coste tot atat, sau chiar mai mult.
In orice caz, nu notarul a fost mincinos, ca are tarifele afisate, tu ai fost fraier, ca nu ti-ai facut tema de casa, sa vezi care notar are tarife mici, inainte sa demarezi actele.
Invatati-va sa raspundeti pentru faptele voastre, inainte sa acuzati, ca nu v-a bagat nimeni mana in buzunar si nici nu v-a fortat sa mergeti la notarul asta. Este arhicunoscut ca, un notar foarte bun, este unul foarte scump.

| Iote a răspuns:

Vrei sa platesti la 2 notari, dublu? Cam asta se va intampla daca faci niste acte intr-o parte si alte acte la alt notar.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Nu. La el faci totul. Și nu cred că notarul este mincinos, pur și simplu aceea este taxa sa. Notarii au tarife diferite, depinde de unde au sediul, câți angajați, care le este încărcarea, cât de cunoscuți sunt și multe altele. Ăsta e un notar mai scump, atât. Și dacă ai făcut actele cu el, la final în fața lui trebuie să semneze pentru că pe acele acte va fi și semnătura și numele său, nu te poți duce la altul cu ele.

| CroBogdan explică (pentru Violleta2022):

Agentia m-a dus la el si nu mi-a comunicat pretul de la inceput. A spus mereu ca e sub pretul pietei! Si acum e dublu decat in alte parti
Hotie pe fata!
Ma simt inselat!

| CroBogdan explică (pentru CiupercuțulCrăcănat):

E dublu fata de alta parte. Si nu este foarte cunoscut sau ceva. Zona in care profeseaza e...
Agenta m-a dus acolo pentru ca il cu cunoaste,dar,am impresia ca ma fac. Am fost la altii din zone foarte bune, cunoscuti, si au preturi la jumatate. Nu mi-a zis de la inceput. Doar zicea ca o sa fiu multumit, ca o sa faca pret bun, ma amana in a-mi zice. Si de la agentie la fel...si ce sa vezi
... DUBLU?! Da-o naibii

| Violleta2022 a răspuns (pentru CroBogdan):

Revin si-ti spun, era datoria ta sa-ti faci temele de casa, sa mergi sis a ceri preturi de la alti notari. Nu ai facut-o si ai platit cat era tariful lui, esti singur vinovat, pentru ca nu ti-a bagat nimeni mana in buzunar a-ti fure banii.
Iti inteleg frustrarea, dar in cazul asta esti singrul vinovat si ar trebui sa fii suparat pe prostia ta, nu pe tariful notarului.