| xchipershadow0969 a întrebat:

Utilizatorul RAY e nazist?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu nu mă consider fiind nazist,consider că adevărul contează,cred că există popoare inferioare,intermediare,superioare, cum și este economic mă refer, consider că sunt mulți musulmani în Europa, dar ce a făcut Hitler este de condamnat desigur, nu trebuia să ardă de viu 6 milioane de evrei și să ucidă 25 de milioane de ruși

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Plus că dacă învingea marea Britanie avea toate coloniile lor

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Nu putea face o debarcare pe insulele Marii Britanii, dar sa zicem totusi ca o facea. Daca cucerea Marea Britanie, Imperiul colonial, dominioanele si flota continuau lupta; Hitler nu putea cuceri nici macar o colonie, caci nu avea o flota suficiebta pentru asta. Si cu ce te incalzea pe tine, sclavia si represiunea din Germania nazista extinse la intreaga Europa? Iti doresti victoria unei tiranii absolute?

| RAY a răspuns (pentru minrest):

Mă refeream pentru petrol sa aibă că nu au resurse naturale, dar nu o tiranie nebunească, putea cumpăra mai ieftin de la aia

Pai tirania deja exista in Germania imediat dupa venirea lui Hitler la putere, in 1933, citesc in presa vremii la stiri de sentinte de 3 ani de inchisoare pentru o singura carte interzisa pastrata in biblioteca. Toti care au avut ceva de comentat in trecut, trimisi in lagar. Dupa cucerirea Europei, aceasta tiranie a fost extinsa la scara Europei, 80000 de ostatici impuscati in Franta. De exemplu. Polonezi de etnie poloneza si religie catolica impuscati sau trimisi in lagar doar pentru ca stiau carte. Iar tu o vrei extina si in UK, Hitler a declarat ca va impusca toti barbatii britanici intre 20 si 40 de ani. Vrei extinsa tirania asta si in colonii, pai pentru nazisti aia erau ''rase inferioare''; daca pe rusi ii omorau pentru ca erau inferiori, ce le-ar fi facut la negri si arabi?

Sa nu uitam și de genocidele cauzate de marea Britanie,America,Spania,Portugalia, Olanda, toate au arătat natura umană, desigur că ar fi făcut la fel, nu înseamnă că dacă ești superior fata de cineva ai dreptul de al ucide, eu as merge pe meritocrație și legalismul lui Confucius

Pai nu uitam, stiu si eu ca asta arata natura umana, dar dupa 1933 in UK, USA, etc nu te inchidea pentru ca ai uitat sa arunci o carte. Nazistii au inceput cu reprimarea germanilor de alta opinie sau care se opusesera candva statului, sub orice forma, dupa multi ani au inceput sa omoare si alte categorii.

Asta face orice tâmpit, impune o doctrină in loc sa lase gândirea liberă și rațională, de asta Socrate ura democrația că orice idiot ajunge sa fie ales, deși nu are habar de asta

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca eram misogin nu apăream femeile pe rețele sociale, tu te cam întinzi mult, credeam că ai cv acolo în craniu

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nazist... doar un roman "mai special" happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| doctorandus a răspuns:

Nu e nazist, dar e rasist si misogin.

| dullcat a răspuns:

Esti liber sa-i scrii si sa-l intrebi in privat.

| dullcat a răspuns:

Anonim, afla ca pot si eu sa editez comentariile.Inceteaza sa te mai iei de mine.Deocamdata eu am un singur cont aici, tu ai mai multe suspendate.

| dullcat a răspuns:

Acum 56 minute | anonim3248 a răspuns:
Dullcat5678 - când se ceartă între ei pe internet oamenii uite ce primesc toți și nu se supără nici unul.

https://forum.softpedia.com/......_st__18414

Nu e nicio cearta, dar observ ca incepi tu, din nou, sa te iei de mine.Ma acuzi pentru lucruri pe care nu le-am facut si apoi iti editezi comentariile, sa pari inofensiv.Esti liber sa trimiti email la adminii TPU atunci cand ai impresia ca eu incalc regulile comunitatii.

| relian a răspuns:

Nu e nici nazist nici german, nici roman laughing eu cred, ca e mai degraba extraterestru laughing

| minrest a răspuns (pentru relian):

Poate e extraterestru din rasa civilizatoare pe care o asteapta raelienii. Cata vreme nu ati construit ambasada, nu puterti stii sigur.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu e nazzi.Are niște afinități pentru unele idei și pentru nemți în general, dar nu.E inofensiv.
În schimb am văzut pe unii pe aici cu cel puțin idei antisemite.

| ReddY25 a răspuns:

Întreabă-l

| sammie a răspuns:

Vaii... Ce muriti voi de dragul lui. Ii dati prea multa atentie ceea ce nu merita.

| anonim3248 a răspuns:

Nu e nazist userul Ray.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Alți useri scriu fără să știe că nu e normal ce scriu.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Nu știu oamenii ce scriu pe internet.

| anonim3248 a răspuns:

Când se ceartă între ei pe internet oamenii nu se supără nici unul.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Partidul Nazis este dizolvat de peste 75 de ani.
Vrei să spui Pro-Nazist?

| minrest a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Poti fi nazist si azi, eu cunosc cativa nazisti. Daca ai o ideologie nazista sau neonazista, esti nazist. Ideologia conteaza, nu apartenenta de partid.

Întrebări similare