anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ar fi plăcut ca regretatul Corneliu Vadim Tudor sa fi câștigat președinția României în anii 2000? Exact așa a făcut presa și cu el în 2000 la fel cum face acum cu Georgescu.Adica linșaj mediatic, iar linșajul asta mediatic la care a fost supus de Antena 3, Digi, Pro Tv și alte mizerii de televiziuni vândute la puterile străine, pe mine ma face să îl votez pe Calin Georgescu deși în turul 1 am votat pe Geoană.Și nu sunt extremist și nici pro rus.Din contra tara mea preferata e U.S.A cum am mai scris pe aici.Imi place de Donald Trump și mi-ar fi plăcut mult tare că Corneliu Vadim Tudor sa fie președintele României în anii 2000 pentru că merita.Si ar fi ieșit oricum daca presa nu îl denigra atât și spunea minciuni și manipula împotriva lui la fel cum face presa, Gâdea și alți înfumurați pretinși atotștiutori cu Calin Georgescu acum.Sa dea Dumnezeu să iasă președintele României cine e mai pregătit/cult și cine e mai predestinat sa fie și nu cine ne este băgat pe gat de înfumuratul de Gâdea și acoliții săi.Ca un sfat, uitati-va la Realitatea și mai lăsați Antena 3, principala televiziune manipulatoare și vândută din Romania.

2 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Corneliu Vadim Tudor a fost o mizerie infecta, care, la fel ca habaucii astia suveranisti si izolationisti de astazi, se urcase in carca analfabetilor functional, singurii care voteaza asa ceva.

| Sunny1234456 a răspuns:

Daca iti place America (Si mie, dupa licenta dau de viza la university undeva) atunci vei vota cu libertatea individuala, ceea ce NU inseamna Russia. Fa cum crezi tu, eu iti zic ca Georgescu e anti nato, anti vest si nu are sentimente pentru valorile democrate transatlantice.