| LisaJulie a întrebat:

Va ajunge Nicușor Dan președinte? Nu îmi dau seama de ce susținerea pentru Elena Lasconi a scăzut atât de mult in sondaje! Unii spun ca Nicușor Dan nu are șanse așa mari pentru ca e independent!

55 răspunsuri:
| Holiday a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu cred ca va fi respinsa candidatura lui Simion.

Oricum, cuvintele "suveranism" si "suveranist" nu exista in lexicul limbii romane. Sunt termeni inventati de habaucii astia, pentru ca dau bine la analfabetii functional.

Astia sunt de fapt niste extremisti imbecili.

| LisaJulie explică (pentru Holiday):

S-a vorbit mai demult despre respingerea candidaturii lui Simion odată cu Georgescu! Acum ca a trecut la amenințări și a chemat huligani in București, poate nu îl va mai lăsa nici pe el, putem totuși sa mai sperăm

| LisaJulie explică (pentru Holiday):

Eu sunt surprinsa la cât de mult ameninta cum de nu ia nimeni nicio măsură și mai sunt in continuare in Parlament

| Invictusman2025 a răspuns (pentru LisaJulie):

In viitor e necesar. O sa te descurci oriunde te-ai duce sunt sigur. Tinerii cam pleacă toți, in sate sunt numai vârstnici. Mi se pare aiurea sa fii bătăia de joc in tara ta! Nepalezii și alții o sa fie mai privilegiați, vor primi mai mult respect decât ai noștri!

| FreddieM a răspuns (pentru gabicoo):

Ignori faptul ca face parte din aceeași clică mafiota care distruge țara sistematic de 35 de ani?
Cheers

| Holiday a răspuns (pentru FreddieM):

Tu pe cine sustii?

| LisaJulie explică (pentru Invictusman2025):

Trăim mai bine ca acum 20 de ani! Nu la nivelul de trai din vest dar oricum este ceva

| chironescu a răspuns:

Nicușor pare să aibă șanse mari în fața lui Crinn antonescu. Oricum, ar fi frumos un tur 2 între ei, fără georgilieni de tipul Simion. Atunci chiar ar fi o dezbatere adevărată, nu circ.

O sa vedem cand explodează inflația în toată Europa daca o sa trăim bine. Ți-am zis! Multi o să fure mâncare din magazine sa poată supraviețui, nu mai e mult! Acum 20 de ani aveai loc de muncă asigurat acum vine gheorghe care are nepotisme și îți ia locul de munca happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru LisaJulie):

Cel de care intrebai daca are sanse sa devina presedinte.
De altfel nu cred ca vreuare sanse, cred ca nici Lasconi nu va prinde turul 2, avand in vedere ca ambii se adreseaza cam aceluiasi electorat.

| LisaJulie explică (pentru Invictusman2025):

Criza a fost și in 2008 și am trecut peste ea! Eu sunt pozitiva

| LisaJulie explică (pentru Ioandelasal):

Și atunci cine va intra in turul 2?

| gabicoo a răspuns (pentru FreddieM):

Votez orice pro european. În turul doi va fi un suveranist prorus și un pro european. Sunt dispus să o votez și pe Lasconi sau pe Nicușor Dan dacă intră în turul doi cu Simion sau Târziu sau alt extremist gen Georgescu sau Șoșoacă.

Pe Antonescu îl cunosc și simpatizez de multă vreme - cu toate că sunt simpatizant PSD.

Să fii iubit.

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

Mai bine îi interzic pe toti asa numiții,, suveranisti "! Sunt agitatori și amenință pe toata lumea! Mie nu mi se pare nedemocratic dacă i-ar interzice pentru scandalul pe care îl fac in prezent

| LisaJulie explică (pentru gabicoo):

Suveranisti adevărați nu sunt oricum, sunt doar niște măscărici! Ce au muncit ei pana acum și ce realizări au?

kiss bine scumpi, mă bucur!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Am vazut, stiu ca sirius e un conspirationist cu ZERO argumente.
Drept dovada ca el mi-a dat block, nu eu lui. Si nu din diferente de opinii ci ca nu putea argumenta si cand nu a mai stiut ce sa zica... pac block.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Invictusman2025):

Esti prea pesimist, buba nu e la presedinte ci la guvern, insa presedintele poate ghida guvernul. Zi mersi ca nu esti in state. Desteptul de acolo a bagat economia in recesiune cu prostiile lui.

| minrest a răspuns (pentru siriusblack98):

Ba se descurca foarte bine. Reabiliteaza reteaua de termoficare, e primul primar care face asta. Printre altele. Ai sa fi uimit cat de mult o sa il urce voturile din Bucuresti. Rar intalnesc pe cineva care nu e cu Nicusor.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Am văzut ca tu nu dai Block nimanui

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Pai normal ca nu dau.
Ar fi culmea sa dau dupa ce de ani de zile promovez pe aici democratie, progresism samd... sa nu dau dreptul unora sa ma injure si sa argumenze ceva cand au de zis.
Plus eu mereu iti pot sustine cu argumente afirmatiile asa ca nu trebuie sa pun nimanui pumnul in gura

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu stiu, nu sunt mama Omida.
De altfel inca nu s-au depus toate candidaturile, dupa ce se vor stabili toti candidatii pot sa-mi exprim parerea cu mai multa sansa de corectitudine.

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Vrei sa spui ca nu ai dat niciodată block la nimeni pe site? Chiar nimănui?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nimănui. Niciodată.
Pot să susțin o discuție cu oricine iar când nu mai e rezonabila persoana nu ii mai răspund

| Holiday a răspuns (pentru gabicoo):

Nu exista in lexicul limbii romane cuvantul "suveranist". Nici "suveranism". Sunt doar termeni inventati de mizeriile astea pentru ca suna bine.