| Alien a întrebat:

Va iubiti presedintele? Va reprezinta interesele?

13 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Mai baiat ai avut un vis urit? hai lasa ma vrei sa rizi de noi. ok NU de o mie de ori. E valabil si pentru celelalte 2 intrebari pe care le ai pus. ok o zi buna. Cred ca a fost o gluma din partea ta. nu?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Imi place mai mult fiica-sa. sincer sa fiu. Dar nici aia prea mult, nu e chiar o minte ascutita ca sa zic asalaughing

| andreutz a răspuns:

Da, imi iubesc presedintele, dar nu pe cel actual, ci pe Ceausescu big grin

| cristi202 a răspuns:

Mama, ce intrebare! Ultima oara cind l-am ales (nici nu mai stiu cind a fost asta), tot pe Base, l-am ales pentru ca nu am avut alta alternativa, cind ai de ales doar dintre cei rai, alegi pe cel mai putin rau.

| Poinsettia a răspuns:

Auzi draga, sa-l iubesc pe Base. rolling on the floor

| ELD a răspuns:

Presedinte ca al nostru nu o sa-l aibe nimeni nici in sute de anilaughingce sa faci cu tolomacu` ala? habar nu are cum sa se expuna in fata oamenilor si mai are si tupeu!

| Ancestralsoul a răspuns:

Care presedinte? Ala de coduce corabia cu ochii inchisi si cu doua paharele langa el? Ce pretentii sa avem de la un marinar, fie el si capitan?!

| georggyy a răspuns:

Nu

| Pufuleti a răspuns:

Bineinteles. Presupun ca e o intrebare retorica. Toata tara il iubeste. In gura. De asemenea, ne reprezinta interesele: bautura si manele. Este o persoana foarte prezentabila, iar privirea sa cu un ochi mai sus si unul mai jos nu poate sa starneasca decat respect si admiratie.
Si ii iubim si odorul, care poate sa "are si succesuri si esecuri" si care nu ezita sa ne faca de ras zi de zi in Parlamentul European.

| вυттєяƒℓу a răspuns:

Nu chiar deloc...astora nu le pasa de noi le pasa doar de ei si de bani.asa ca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Very much! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate ziarele din lume spun ca exista pericolul dicaturii in Romania, cu referire stricta la Basescu. Ce este de iubit sau apreciat la un asa om? Pe cine reprezinta el? Gasca lor, poate! ( adolf )

| godmusthateme666 a răspuns:

Nu il iubesc oh go on.

Întrebări similare