anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vă mai aduceți aminte de 20 mai 1990? Atunci a fost Duminica Orbului în calendarul ortodox! Pe 9 iunie 2024 iar sărbătorim Duminica Orbului. Stranie coincidență!
Ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Interesant.
Ca si cand ar fi o predispoziție a acestui popor.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este nici o coincidenta, in calendarul ortodox Duminica orbului a fost in luna mai si anul acesta, nu este in 9 iunie.
Zic sa voteze cetatenii romani cu ochii deschisi si poate alesii vor fi ceva mai buni decat actualii.

| gabicoo a răspuns (pentru Ioandelasal):

Întrebarea mea a fost retorică.
Atunci au/am votat precum orbii = Iliescu 86%. Recunosc am fost unul dintre acei orbi. Nu am înțeles sau nu am vrut să înțeleg cele spuse atunci de către Ion Rațiu "Mă voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să ai dreptul să nu fii de acord cu mine". Nu ne-am "vândut țara" și uite unde am ajuns.
Cred că este timpul unei schimbări în clasa politică autohtonă.

| TimberWolf a răspuns:

E conspiratie!

| TimberWolf a răspuns:

Ca tot veni vorba de amintiri si conspiratii, mi-am adus aminte de perioada pandemiei in care orice masura tampita fara logica ti se impunea si nu vroiai sa o urmezi erai CONSPIRATIONSIT SPALAT PE CREIER laughing))

| mastadont a răspuns:

Coincidență sau nu cert e că și alegerile de anul acesta vor fi interesante, să vedem cât de orbi vor fi alegătorii de data asta.

Întrebări similare