| LisaJulie a întrebat:

Va mai fi lăsat Călin Georgescu sa candideze sau i se va interzice candidatura și va fi arestat? Credeți ca Elena Lasconi va mai candida sau îl va susține pe Nicușor Dan?

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca vor exista dovezi ca acuzatiile ce i se aduc sunt reale atunci cred ca ii va fi respinsa candidatura.
Ce vor face ceilalti doi, respectiv daca E.Lasconi va renunta in favoarea lui N.Dan, nu se stie acum, daca traim vom afla.

Bula
| Bula a răspuns:

Cine va plati noua harababura de alegeri?
Tot voi!
(si) De aceea se intra in recesiune economica si nu veti primi bani (in plus). tongue

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca aveau dovezi impotriva lui era arestat. Dar chiar hotul de case (Iohannis) a spus ca n-au dovezi concrete. A fost intrebat de un ziarist mai obraznic de ce nu l-au chemat "la ordin" pe ambasadorul rus si a spus ca nu poate fi chemat pentru presupuneri.
Despre Lasconi, eu cred ca nu se va retrage si nu-l va sustine pe Nicusor. dar nu se stie daca nu ii vor cere demisia cei din USR si il vor sustine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa speram ca nu. Atat timp cat exista dovezi clare ca nu a respectat procesul electoral prima data ar fi greu sa ii valideza candidatura.

Eu sper sa nu ma candideze Lasconi, ar fi cea mai mare prostie sa rupa electoratul Dan si Lasconi

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic ca va renunta.
Marele atuu a lui Nicusor e ca stie sa negocieze.
A obtinut de la consiliul general din Bucuresti ce a vrut de fiecare data desi ii era mereu potrivnic politic vorbind.

| Mosotti a răspuns:

Nu il mai lasa sa candideze sub nici o forma si nici arestat nu va fi, nu exista motive sa fie arestat.
De respectat procesul electoral eu nu am inteles cum nu l-a respectat, oricine are voie sa-si faca campanie cum vrea, nu conteaza ca pe tik tok sau oriunde.

Dupa aia daca vine sus si face ceva anticonstitutional, parlamentul il suspenda pe presedinte, face referendum sa voteze lumea daca pleaca, si abia apoi pleaca sau nu. Nu sa nu-i dai voie de dinainte sa candideze orice ar zice, nu conteaza.
Asta e manevra de manevra.
Ca... poate lumea il vrea asa cum e desi stiu care e treaba! Nu scrie in constitutie ca poporul e suveran?
Ma refer ca proces acum, fara sa conteze ca e georgel sau altcineva. E clar ca se incalca democratia si constitutia.

Plus ca hai sa zici prima data lumea sa zici ca nu stia cine e, dar in 2 saptamani nu au aflat? Ca s-a tot spus cine este. Era alegerea lor daca in cunostinta de cauza il votau sau nu. A fost un abuz ca sa o scoata si pe Lasconi de fapt.

Se stia ca georgica nu iese pentru ca lumea nu l-ar mai fi votat dupa ce au aflat ce face si cine e si ce are prin cap, mai ales dupa ce a slavit legionarii (extrema dreapta de fapt), dar nu aveau motiv sa o scoata pe Lasconi, tot PSD vroia sa vina.

Nu stiu daca va mai candida sau nu Lasconi, dar daca nu, eu nu ma mai duc la vot, ca pe ea o voiam, sau bine, poate ma duc daca mai candideaza cineva de la USR.

Dar daca nu va mai candida el, va veni altcineva in locul lui sigur, se stie si cine dar am uitat eu, deci anularea candidaturii lui nu va avea efect.

| gabicoo a răspuns:

Lasconi va candida din partea USR, Nicușor Dan că independent, iar Georgescu va fi invalidat la Curtea constituțională.

| Cipi1212 a răspuns:

Decât Călin Georgescu sau Nicușor Dan mai bine Elena Lasconi.

| Holiday a răspuns (pentru Cipi1212):

OK, decat Georgescu, mai bine oricine, dar de ce ai prefera-o pe Lasconi in detrimentul lui ND?!

| Cipi1212 a răspuns (pentru Holiday):

E timpul pentru o femeie președinte.

| Holiday a răspuns (pentru Cipi1212):

Presedintele nu-l alegi pentru ca e femeie, sau barbat.

| LisaJulie explică (pentru Cipi1212):

Despre Ana Birchall ce crezi? Dar despre Maia Sandu în Republica Moldova?

| LisaJulie explică (pentru Holiday):

Probabil pentru ca Nicușor Dan candidează independent

| Cipi1212 a răspuns (pentru LisaJulie):

Maia Sandu da. Ana Birchall nu. Mai bine Elena Lasconi sau Gabriela Firea.

| Classiffied a răspuns:

De ce nu l-au arestat până acum daca e așa de periculos cum se spune? Nu îți dă de gândit chestiunea asta? Adică au știut ce joc periculos face individul ăsta dar au dormit în bocanci și nu i*-au fluturat niste cătușe in fata ochilor? Pt mine e suspect și chiar nu mă număr printre fanii domnului Georgescu...

| suntserios a răspuns (pentru Classiffied):

Ti-ai ridica toti fanii de pe tiktok in cap fara sa existe niste capete de acuzare concrete. Le cauta, cand le vor gasi sper sa infunde puscaria. Deci in final votul este cea mai buna pedeapsa ca il scote din schema definitiv.