Ca presedinte, primar sau ministru, nu imi place deloc. Pentru ca este politician pana in maduva oaselor, are un tupeu nemarginit, este violent in limbaj si in comportament, este lipsit de educatie si de cel mai elementar bun simt, ceea ce ii umbreste mare parte din calitati, dar il face carismatic pentru o mare parte din electorat. Partea cu iubirea de tara si de popor, precum si cea cu bunavointa, mie imi provoaca rasul, dar ma rog, fiecare cu parerea lui.
In schimb trebuie sa recunosc ca mi-a placut uneori ca si protagonist al unor emisiuni de divertisment, prin faptul ca are un simt al umorului interesant, iar atunci cand e vorba de caterinca este foarte spontan.
Basescu mi se pare, la ora actuala singurul om politic veritabil.Are carisma, vointa buna, isi iubeste tara si poporul, cu orice discurs ne aminteste mereu ca nu avem motive sa ne rusinam ca suntem romani. Poate nu e perfect, dar cine este...
Imi pare tare rau sa aflu ca nu trebuie sa exprimi o parere personala.Nu ma consider stupida numai pentru ca apreciez calitatile unui om care nu place altuia.Imi displace profund caracterul lui Ponta dar n-as da stupid cuiva findca ar spune ca ii gaseste calitati liderului PSD.Numai bine.
Basescu e un taran comunist si parvenit! Si ceilalti oameni din politica sunt la fel...
Nu. N-are ce sa-mi placa la el sau la alt om politic Personal nu-l cunosc asa ca nu-mi permit o parere in alt sens.
Asculta asta : http://www.youtube.com/watch?v=nm1c8yCUuio&feature=related
Asta cred eu despre toti politicienii;).
Da, nu-mi place nici Basescu si niciunul care a venit dupa Ceausescu ne-eu dus tara re rapa in care nici conditiile minime de trai nu le mai avem, tocmai de asta de 6 ani sunt nevoit sa traiesc in alta tara pentru nu am de ales, dar nu se mai poate schimba nimic, ce mai conteaza parerea mea sau a oamenilor de rand daca ei(coruptii si ratatii)traiesc bine?