Ar fi ok dacă ar fi de comun acord și nu în situații oficiale/legale (mai ales în cele în care se face verificarea identității) sau cu implicații juridice.
În rest, pot să se joace cât vor.
Atata timp cat ar fi o gluma sau o farsa nevinovata nu este nimic ilegal.
Ilegal ar fi ca dublura sa exercite drepturi cu consecinte juridice ale persoanei dublate si sa incheie acte juridice in numele acesteia fara a fi imputernicita printr-o procura speciala.
Eu am un singur cont pe TPU iar tu dovedește ce ai scris, vad ca o iei razna, ba ca te raportez ba ca am conturi, te comporți ca un copil
Să o inlocuiască în ce situații? D-ta pui o ipoteză de roman sau de film. Se poate întâmpla în realitate mai degrabă în cazul a două gemene. Legal nu este nici un caz. Dar înainte să se producă o infracțiune, o călcare a legii, sub orice aspect, aceasta ar ieși la iveală din nenumărate motive și cele două ar trebui să renunțe, compromițându-se social. Iar din start, ar trebui să existe un mobil puternic în viața celor două, ca să își asume un asemenea scenariu riscant.
Nu e nimic ilegal, decat sa nu se foloseasca de acte pentru operatiuni, de ex la banca sau in alte parti, ca daca face asta, atunci e ilegal.
Rosalia,tu esti Rosa de fapt asa este? Iara rosa este de fapt cine? Ray parca,eu asa stiam.
Care vrea sa afle cine este Rosalia,uite va zic eu, Ray cine stie cate conturi mai are asta pe aici.A avut pe Rosa, cu ala am vazut ca este el, pentru ca discutasem cu el ceva, apoi am discutat cu Rosa si surpriza stia exact ce vorbisem cu ray in mesaje adica Rosa se daduse de gol ca e de fapt Ray.
Acum Rosa a devnit Rosalia si sa va tineti bine, urmeaza maratonul de intrabri Rosalia
Nu e legal sa te dai drept alta persoană, poți fi acuzat de furt de identitate. Cum am spus și aseară, idee infantila.
Vrei sa faci chestia asta sau?
chestiile astea se pot vedea eventual doar in filme sau la unele vedete internationale,desi,si acolo cred ca este prea putin probabil sa se intample! ca sa faci treaba asta,nu cred ca exista o ilegalitate atata timp cat amandoua parti sunt de comun acord! dar, consider ca o replica nu are valoare in fata originalului, si gesturile, mimica, timbrul vocal ar da o de gol! zi buna!