| TimeaTeodoraTimi a întrebat:

Va rog ajutati-ma!
Eu cu verisoarele mele ( una de 7 ani si cealalta de 12 iar eu avand 17 ) stateam afara pe niste scari de la o biserica, am stat aproximativ 15 minute si a venit un politist local (intr-un sat) care a coborat nervos din masina si fara sa se prezinte ca fiind politist ne zice pe un ton arogant si nervos sa plecam de acolo acuzandu-ne ca facusem mizerie dar de fapt nici macar o punga de cips sau o sticla de suc nu era (sau seminte asa cum spusese el ). Ne-am ridicat sa plecam iar el s-a luat de o prietena zicandu-i ca ea a facut mizerie ceea ce nu s-a intamplat (era un cub de kubeti pe jos atata laughing)) ) iar eu i-am spus frumos,, de ce nu vorbiti mai frumos cu noi ca noi vorbim frumos si civilizat " iar el a spus ca nu-l intereseaza si a spus sa mergem la noi acasa ( iar, DOMNU POLITIST" a zis ca sa stam in sant la noi acasa ) iar in momentul in care plecasem deja il auzisem ce a zis si i-am spus ca,, stam la dumneavoastra in sant " s-a enervat si a venit m-a imbrancit, m-a tras de mana si m-a intrebat cum ma cheama si i-am spus,, ma cheama Timea " iar el a zis pe un ton arogant,, Timea si mai cum " iar eu am raspuns,, cumva " si el a zis ca,, a da? nu vrei sa te legitimezi?" pana la urma i-am zis cum ma cheama iar el m-a tras de mana si m-a bagat in masina de politie spunandu-mi ca el daca are chef imi pune si catusele ( intre timp m-a dus la sectia de politie si le-a lasat pe verisoarele mele singure in satul acesta necunoscut de ele )
La sectia de politie m-a luat separat la ei in birou ( fiind doar noi 2 ) si mi-a spus,, ca el la incidentul de mai devreme a venit calm, s-a legitimat si a vorbit frumos cu noi". Eu i-am zis,, dumneavoastra nu ati vorbit frumos cu noi" apoi m-a amenintat spunandu-mi ca,, eu va stiu pe voi ca mancati seminte si faceti mizerie mereu " fiind prima data cand am iesit cu verisoarele mele ele fiind din alta parte. M-a amenintat ca imi da amenda respectiv,, 5 milioane ( 500 RON) apoi pe parcursul conversatiei el a zis ca imi da 10 milioane " iar eu i-am spus ca de ce este asa rau si mi-a zis ca daca ar fi rau mi-ar da 15 milioane amenda. Cum as putea rezolva cazul acesta daca politistul a mintit (i-am facut reclamatie )?!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Tu fiind minora, trebuia facuta o reclamatie SI la Protectia Copilului pentru rele tratamente aplicate unui minor si FARA PREZENTA UNUI PARINTE sau AVOCAT, care este obligatoriu, daca te a dus la audiere, la politie!
Totodata, trebuie sa existe si inregistrare video despre oriceaudiere facuta la politie.

Faptul ca te a interogat fara prezenta parintilor sau a unui avocat este foarte grav!
Parintii tai ar trebui sa vorbeasca si cu un avocat.

| TimeaTeodoraTimi explică (pentru Bula):

Multumesc frumos ca mi-ai spus si ai inteles toata intamplarea!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum ai scris, cred ca si tu ai tot 12 ani!
Apoi, ce cautati voi intr-un oras necunsocut, departe de casa?
Putea sa va rapeasca cineva, sa-si bata joc de voi. sa te vadacum, cum explici parintilor tai si a verisoarelor, escapada in necunoscut si incidentul cu Politia, sa te vedem atunci daca mai ai gura mare, mai ales cand parintii vreo fii nevoiti sa plateasca atata banet, pentru ca nu au stiu sa va supravegheze si sa va tina acasa.

| TimeaTeodoraTimi explică (pentru Violleta2022):

Imi pare rau sa te dezamagesc dar am 17 ani si cred ca tu ai ineles gresit ....Am iesit afara sa STAM si toata intamplarea e intr-un sat ( in care locuiesc EU ) asa ca lasa prostia asta ca nu este cum ai inteles tuwinking. Sau nu avem voie sa iesim din casa si nu stim noi sa fim seriosi?!

| ?ec?????l? a răspuns:

Daca l-ai reclamat si nu s-au luat masuri nu ai multe optiuni. Ai putea spune unui adult din familie, ai putea sa il inregistezi daca se mai repeta vreun incident dar fiind o fire violenta nu recomand. Din pacate daca politia nu te poate ajuta nu sunt foarte multe optiuni. Stiu ca nu e o solutie dar pentru linistea ta si pentru ca el e un om ingust la minte ai putea sa il eviti.
Intamplarea ta pare o poveste, ar fi fain daca ar fi doar asa. Se cred puternici si abuzeaza de asta. Apropo nu are voie sa vorbeasca cu tine tu fiind minora fara sa fii in prezenta unui adult si nu cred ca are voie sa iti puna catuse. Nu sunt foarte sigura la legi dar asa am auzit. Bafta in continuare.

| TimeaTeodoraTimi explică (pentru ?ec?????l?):

Macar daca s-ar lua masuri dar au pile intre ei sti ce spun ...Multumesc ori cum happy

| TimeaTeodoraTimi explică:

PStonguearintii mei au facut reclamatie dar tot eu am picat de vina :/ ( nu-mi vine sa cred ce oameni rai ). Am picat de vina ca el a mintit cu tot iar eu am picat de vina bineinteles ca nu crede nimeni el fiind un,, politist LOCAL''... El a declarat ca eu i-am vorbit urat dar de fapt chiar nu i-am spus absolut nimic ..PENIBIL!