| Tibs a întrebat:

Va rog, am urgent nevoie de ajutor! As vrea sa stiu, daca m-a oprit politia noaptea pe strada si m-a legitimat ce se poate intampla?(am 15 ani, eram cu un prieten si era ora 22:30) As vrea sa stiu daca vom avea probleme, adica parintii vor afla? Si daca se poate legea privind ora pana la cat am voie pe strada noaptea? Multumesc anticipat!big grin

4 răspunsuri:
| h3llboy666 a răspuns:

Nu o sa iti anunte parini. A fost doar o simpla verificare. Dar, in cazul in care sa presupunem ca s-ar fi intamplat ceva eveniment neplacut in acea seara in jurul acelei ore, in acea zona (furt, scandat, perturbarea linistii, etc), erai si tu suspectat pentru ca te aflai la acea ora in zona respectiva.

| Radu284 a răspuns:

De ce ai asa urgenta nevoie de ajutor? Adica, ce se intampla daca nu primesti raspunsul imediat?

Cum zicea si h3llboy666, daca nu ai facut nimic, si nu s-a intamplat nimic in zona aia, nu o sa ti se intample nimic.

Si despre ce lege vorbesti? In ce tara traiesti tu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu este nicio lege care sa iti interzica sau sa iti dea voie pe strada la o anume ora. Ce sa afle parintii daca a fost o simpla legitimare?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu ai savarsit vreo infractiune sau vreo contraventie nu se va intampla nimic, legitimarea este o actiune de rutina, fara nici o urmare, daca nu esti vinovat de ceva.
Nu exista nici o lege care sa interzica prezenta pe strada la o anumita ora.