Fa si tu putina "publicitate" prin jur, spune ca ai pus camera video, dar cumparati una fictiva (e mai ieftina).
Ati suparat pe vreun vecin prin scandal, certuri, nervi care nu va poate suporta sau cainele a muscat pe un om? Data viitoare tineti cainele legat de ceva in curte si sa nu-l mai lasati liber in exteriorul casei dvs.indiferent de varsta. Scurt pe doi.
Il mai lasa-i si liber uneori? Ca eu l-am lasat pe al meu, a deranjat un vecin si mi l-a omorat.Acum fiecarei persoane care sta la casa ii prinde bine o camera video sau o alarma dar cu infractorii nu te pui asa ca alarma daca nu e legata la vreo firma de paza si protectie...Cam greu.Ca stim ca Politia ajunge ceva mai greu.Nu stiu ce sa zic, decat nimic si a stai cu gheata in spate ca te calca hotii, mai bine o alarma zgomotoasa.In privinta cainelui, cu parere de rau, stai linistit ca Politia nu va face nimic, chiar daca le-ai duce faptasul acolo.In Romania nu exista inca aceasta lege care sa protejeze animalele. Cel putin asa stiu eu.
Cred ca ai luat toate masurile care se impun, nu vad sa mai lipseasca ceva, eventual sa dai o declaratie la politie cu banuielile tele, succes in cercetari.Imi pare rau pentru pierderea suferita.