| sy46 a întrebat:

Va rog frumos, am nevoie urgenta de ajutor!( si daca este cineva care lucreaza in politie va rog sa-mi scrieti). Acum cateva zile mi-a murit cainele; perfect sanatos, varsta frageda.Nu a avut nici un simptom; a picat brusc la pamant, si-a miscat de cateva ori picioarele si atat. Avand banuieli cum ca ar fi fost otravit, l-am dus dimineata urmatoare la autopsie.Si au venit rezultatele: a fost otravit. Eu stau la casa, si au mai fost inca 2 tentative de furt.Sunt convinsa ca acel monstru vroia sa-si elimine inamicul, iar acum sa actioneze.Am hotarat sa instalam sistem video, alarme, etc. Ce alte moduri de a scoate la liman criminalul imi sugerati? Am sa merg si la politia locala, dar am nevoie si de ajutorul vostru.

5 răspunsuri:
| dof21 a răspuns:

Fa si tu putina "publicitate" prin jur, spune ca ai pus camera video, dar cumparati una fictiva (e mai ieftina).

| psihox a răspuns:

Ati suparat pe vreun vecin prin scandal, certuri, nervi care nu va poate suporta sau cainele a muscat pe un om? Data viitoare tineti cainele legat de ceva in curte si sa nu-l mai lasati liber in exteriorul casei dvs.indiferent de varsta. Scurt pe doi.

| DerHimmelSollWarten a răspuns:

Il mai lasa-i si liber uneori? Ca eu l-am lasat pe al meu, a deranjat un vecin si mi l-a omorat.Acum fiecarei persoane care sta la casa ii prinde bine o camera video sau o alarma dar cu infractorii nu te pui asa ca alarma daca nu e legata la vreo firma de paza si protectie...Cam greu.Ca stim ca Politia ajunge ceva mai greu.Nu stiu ce sa zic, decat nimic si a stai cu gheata in spate ca te calca hotii, mai bine o alarma zgomotoasa.In privinta cainelui, cu parere de rau, stai linistit ca Politia nu va face nimic, chiar daca le-ai duce faptasul acolo.In Romania nu exista inca aceasta lege care sa protejeze animalele. Cel putin asa stiu eu.

| geronimo a răspuns:

Cred ca ai luat toate masurile care se impun, nu vad sa mai lipseasca ceva, eventual sa dai o declaratie la politie cu banuielile tele, succes in cercetari.Imi pare rau pentru pierderea suferita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea avea incredere si in 1 si chiar 2 caini maidanezi dar pe alese, si sa vezi ca sunt si ei buni de paza si alarmaa!