| piciuk a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati! tatal meu mi-a luat telefonul primit cadou de la iubitul meu! l-am uitat acasa si am plecat la tara.cand m-am intors nu mai era nici telefonul nici incarcatorul de la el. el lucreaza in alta localitate la 200 km distanta. nu vrea sa mi-l inapoieze.nu recunoaste ca l-ar fi luat el, dar nu stam decat noi 2 in casa, si sunt persoane care asigura ca au vazut telefonul la el. pot sa fac ceva din punct de vedere legal impotriva lui? pot sa il denunt la politie? mentionez ca eu stau cu el in casa pentru ca nu am unde sa ma duc. abia am terminat liceul si inca nu am gasit un loc de munca, pentru ca as pleca sa stau in chirie. e alcoolic, da banii numai pe bautura si tigari. eu sunt nevoita sa platesc facturile pentru a nu ramane fara utilitati. va rog sa ma ajutati! sunt disperata!

Răspuns Câştigător
| FulgerMQ a răspuns:

Imi imaginez in ce situatie esti, ai putea sa te duci la politia dar ai starni un scaldal! Incearca sa vb cu el cand e treaz explica-i situatia oate te va intelege!
Ai grija de tine!

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Sincer sigur nu l mai are. daca l a vindut? de unde sa ti l mai dea? Fa ceva si nu mai sta cu el. Ori te muti cu iubitul sau cu chiriesi i ati un job orice ca sa te poti intretine. bafta

| 6262010 a răspuns:

Stai far de griji ca poti sal dai la politie, daca mai dispare ceva lucruri de genul asta, nu te uita la el ca e tatal tau sau altceva, doar trebuie sal dai si cu asta basta

| andreutz99 a răspuns:

Pai daca l-ai spune politiei el se duce la inchisoare si u la casa de copii sau la mama ta(Doar daca nu e moarta). Dar poti sta si la matusa bunici nasi...Pleaca la iubitul tau si nu te mai intoarce.Si nu uita spunel politiei nu poti trai cu asemenea tata poti chiar sa mori daca scapa tigara pe jos.SI REPEDE. TE ROG FUNDA

Răspuns utilizator avertizat
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poti sa faci o plangere penala pentru furt, mai ales daca spui ca ai si martori. Personal nu cred ca se va rezolva situatia, mai ales avand in vedere ce ai spus despre tatal tau, iar plangerea penala, chiar daca ar avea ca urmare o condamnare a lui, n-ar face decat sa agraveze situatia. Incearca s-o rezolvi pe cale amiabila, prin intermediul unor persoane care au influenta asupra lui - rude, prieteni, primar, politist, preot etc. Succes si numai bine!

| thealchemist a răspuns:

Eu zic ca nu merita sa-ti bagi tatal la puscarie pentru un telefon. decit poate ca sa scapi de el din casa, si pentru asta trebuie sa te pricepi in manipularea legilor. dar oricum, intii trebuie sa te intrebi daca merita.