Nu ai spus varsta. Ar trebui sa fii autorizata, in cazul tau cel mai bine ca PFA(persoana fizica autorizata). Pentru autorizare trebuie sa ai cel putin 18 ani. In caz contrar ai putea fi acuzata de exercitarea unui comert fara autorizatie si chiar de evaziune fiscala, la care pedeapsa este mare. Numai bine!
Bravo tie pentru ce faci!
nu stiu exact de termenii legali in care trebuie sa te incadrezi,dar incearca mai intai sa le faci acdou prietenilor, rudelor, etc
vezi reactia si apoi incearca sa te extinzi...
intre timp te poti informa si despre limitele legale
succes mult!
Eu vroiam sa fac ceva de genu pentru nunti, pentru botezuri, pentru aniversari, de draoste. adica proiectul il am pe calculator si iubitul meu l-a vazut si i-a placut. Si la rude daca le dau o sa zica ca le place pentru ca imi sunt rude. as mai vrea daca se poate o idee cum as putea sa incep sa vand sau unde sa ma duc sa incerc... ca daca ma duc la librarie si intreb daca vrea felicitari pentru vanzare s-ar putea sa rada de mine...
Deci sa inteleg ca ar trebui sa incerc sa i le dau unei rude ceva, prieteni care sa aiba firma ceva. eu am 18 ani dar acum este scump sa-mi deschid o firma si nu-mi permit.
anonim_4396 întreabă: