Salut frate vezi ca joaca sinner cu zverev duminica daca vrei sa risti pune 3-0 sinner daca vrei ceva mai sigur pune ca bate la minim 2 seturi diferenta. nu ai pentru ce
Nu plătesc cheltuieli de judecata. Și din ce știu, pe timpul judecății ingheata penalizările. Ei au spus ca nu îmi baga nici o penalizare și din câte vad, nu îmi baga penalizare la ce este din urma, suma adunata în total este de prin 2007 cam asa pana acum, sau poate 2013, nu mai știu sigur. Gen plătesc și din urma și dw acum, dar sumarul total este de 36, 360, 90 de lei. Și eu cum ar veni, abia acum vad ca scad cum ar trebui.
O sa întreb, la o garsoniera, întreținerea la 3 peroane vine 250 de lei. pe ce, nu știu. Ma uit acolo și vad cheltuielile, dar mi se par mari.
Probabil iti pun penalizari. Ai lista de cheltuieli defalcata? Uita-te acolo. Daca nu, intreaba-i. Instanta a decis sa nu platesti penalizari? Daca nu a decis asta, sigur ei ti le baga.
Nu spui daca in suma de 600 lei intra sau nu si cheltuielile lunare.
In orice caz ar trebui sa vorbesti cu administratorul, doar acesta iti poate explica cat si ce ai platit si de ce mai ai de plata 27.000 lei.
"Penalizări îmi baga la suma de pe luna în curs dacă nu plătesc".
Gresit!
Penalizari se aplica la INTEAGA suma datorata, inclusiv dobanzile anuale pentru sumele (inclusiv penalizarile cumulate) restante.
Pentru a scapa mai usor, ar trebui sa platesti INTEGRAL restanta din datoria de baza, urmand sa platesti esalonat doar partea de penalizari.
Ai grija ca, pe chitantele primite sa fie mentionat langa fiecare suma, ce reprezinta (cheltuiala curenta /parte suma datorata /dobanda /penalizare)!
Pe timpul iernii este căldura introdusă, și asta este aproximativ 280 lei pentru o garsonieră cu 3 calorifere (baie, bucătărie și cameră).
Mai sunt și cheltuielile lunare, la care se pot adăuga penalizări și la acestea. Asta pentru că întotdeauna banii pe care îi plătești sunt restanțele. Până ajungi la zi, pot exista penalizări la lunile acestea recente, penalizări pentru care judecătoria nu a menționat nimic deoarece sunt penalizări viitoare, care nu au putut să apară pe masa judecătorului pentru că ele nu existau.
Tu trebuie să plătești mai mult decât îți vin cheltuielile lunare.
Nu te îngrijora de nimic. Pune genunchiul jos, și cere lui Dumnezeu să te ajute să scapi de datorii. Vei vedea că te va ajuta.
Este corect ca intretinerea sa creasca, fiindca se adauga fiecare luna care trece, tu avand acum de platit atat datoria veche cat si ce se consuma luna de luna.