anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va salut. Am un magazin alimentar intr-un sat mic si de maine nu as dori sa mai servesc persoane pe care le stiu ca sunt vaccinate ca sa faca o plimbare de 15km daca tot au atatea drepturi pana in oras sa le faca acolo. Imi pot face vreo reclamatie pentru asta?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod sigur pot sa te reclame si sa fii sanctionat pentru discriminare, mai ales ca esti contra vaccinului.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Potrivit Ordonantei de Guvern numarul 137/2000, "constituie contraventie refuzarea accesului unei persoane sau al unui grup de persoane la serviciile oferite de hoteluri, teatre, cinematografe, biblioteci, magazine, restaurante, baruri, discoteci sau orice alti prestatori de servicii, indiferent daca sunt in proprietate privata sau publica (...)".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca poti fi reclamat.
Nu ai nicio baza legala sa refuzi clientii pe acest principiu.

| mi25 a răspuns:

Dar de unde stii tu care-i vaccinat sau nu, deoarece, daca e magazin alimentar nu ai voie sa le ceri nici o dovada de vaccinare. Dupa ce esti idiot, mai esti si prost.

| mi25 a răspuns:

Si inca ceva: pentru ceea ce vrei tu sa faci - pe langa alte pedepse - ti se poate retrage urgent dreptul de la comercializare.