Banuiesc ca ai facut cerere de ajutor public judiciar, conform OUG 51/2008 si nu ti-a fost aprobata, in schimb s-a aprobat facilitatea de plata in rate.
Noi n-avem de unde sti de ce s-a hotarat asa, desi indeplineai conditiile de acordare. Motivele care au stat la baza hotararii sunt prevazute in incheierea pronuntata de instanta. Daca nu esti multumit poti face cerere de reexaminare, in termen de 5 zile de la comunicarea incheierii.
Multumesc pentru raspuns dar mi-au zis in sedinta publica incheiere finala dezinvestire. dar totusi care ar fi motivul de mi-a esalonat si nu m-a scutit de aceasta taxa deoarece din veniturile care le-am declarat nu imi permit sa platesc nici esalonat.ma scuzati de insistenta dar ma consider nedreptatit
Ti-am spus ca nu am de unde sti, pentru a sti ar trebui sa vad dosarul. Du-te la dosar si vezi ce spune in incheierea prin care s-a hotarat asupra cererii de ajutor judiciar, aceasta trebuie sa fie motivata.
Poti face cerere de reexaminare, in termen de 5 zile de la comunicarea incheierii.
Va multumesc frumos atunci am sa astept sa vina prin posta plicul de la instanta cu motivul
A venit ce ți-A zis? Vreau să cer și eu ajutor public judiciar și vreau să știu cum evit sa ajung in situatia asta! Te rog!