| Marius0091 a întrebat:

Vă salut cu respect! Am și eu o întrebare, dacă mă puteți ajuta, vă rog frumos! În urmă cu 6 luni am cumpărat o masină înmatriculată în Ro, am făcut contractul de vânzare cumpărare, am inscris-o la primărie și la impozit, dar nu am efectuat înscrierea la DRPCIV! Am plecat în afară imediat după ce am achizitionat-o, dar mașină a rămas în țară! Acum as vrea sa- i fac transcrierea la numere și talon, dar au trecut cele 90 de zile. Cum pot proceda! Vă mulțumesc anticipat și îmi cer scuze de deranj!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Procedezi exact cum ai fi procedat daca n-ai fi plecat din tara, respectiv ii faci ITP, inchei asigurarea RCA si dupa aceea mergi sa faci transcrierea dreptului de proprietate (inmatricularea) pe tine, la Serviciul de inmatriculari din judetul de domiciliu.
Atentie, nu poti circula legal pe drumurile publice cu masina, o vei putea face abia dupa ce primesti certificatul de inmatriculare si placutele cu nr. de circulatie, daca nu le pastrezi pe cele avute in cazul ca ai cumparat masina din judetul de domiciliu.

| Marius0091 explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc mult pentru ajutor!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic deosebit. E procesul normal