| fmj11 a întrebat:

Vă salut!
Eu sunt cetățean român iar iubita mea este cetățean algerian. După doi ani și jumătate de relație la distanță, am decis că dorim să ne căsătorim în România. Ea fiind dintr-o țară care nu face parte din Uniunea Europeană, este mai complicat din cauza vizei. Ce aș putea face și ce alte posibilități ar mai fi pentru a putea trăi împreună în România?
A mai trecut cineva prin asemenea situație? Îmi puteți da niște sfaturi din propria voastră experiență? Orice ajutor este binevenit.
Vă mulțumesc!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si cand va veți intalni face to face, vei constata ca ai facut o mare greseală.
Aia te vrea doar sa scape de saracia de la ea din tara.

| fmj11 explică (pentru darrio2007):

Ne-am întâlnit deja face to face și a fost foarte frumos. Nu este vorba de așa ceva ce spui tu. Am pus o întrebare serioasă și aștept răspunsuri serioase. Mulțumesc!

| mODIN a răspuns:

Cand spui ca "e mai complicat din cauza vizei", inseamna ca a incercat si a fost refuzata? Sau ca ati presupus doar ca va fi refuzata?

| fmj11 explică (pentru mODIN):

Încă nu a aplicat pentru viză deocamdată, căci are nevoie de anumite documente de care nu dispune momentan. Aș vrea să știu doar dacă a mai trecut cineva printr-o situație similară și cum au reușit să o rezolve, să poată fi împreună.