@Abh,
are dreptate ioandelasal : este vorba despre "lei vechi " caci acel document este din 2002! ---- "leul nou", RON-ul a fost introdus din 2005. Am gasit si eu acel document ( o hotarare a Cons. jud.Constanta ) care contine acel art. 1 despre care spui. Iata-l : http://www.cjc.ro/Hotarari/2002/Hot72-2002.htm --- mai gresesc si astia de la ProTv!
Cred ca suma este in lei vechi, reprezentand 4. 404, 10 lei noi, respectiv putin peste 1. 000 de euro, asa incat nu este prea mult, dimpotriva. Daca ar fi in lei noi ar reprezenta peste 10 milioane euro, ceea ce este aberant. Numai bine!
Ioandelasal, nu este o greseala, am vazut chiar azi la stirile ProTv, m-a uimit si pe mine, crainica a spus clar, 10. 000 de EURO, ceea ce m-a determainat sa caut legea.
De curiozitate am cautat actul normativ care reglementeaza costurile si acesta este HG nr. 23/2010. Costurile sunt diferentiate si cel mai mare cost nu depaseste 38. 000 lei/an si aceasta suma trebuie sa acopere absolut totul - cazare, mancare, imbracaminte, cheltuielile cu salariile personalului, rechizite scolare etc. Numai bine!