Care sa fie rezultatul decat 90%sa nu se reduca -10% sa se reduca. Dat nu se stie, cum e celebra replica,, nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile,,.
Apropo de AceL referendum, a fost doar o nerusinata forma de manipulare, nu crezi?
Cred ca pe termen scurt vor fi proteste iar mai apoi vom ajunge in situatia greciei multumita celui care conduce
singurul lucru care mi se pare amuzat in acesta poveste este boc cand il vad ma amuz teribil
Salutare. Eu as dori un referendum pentru trimiterea tuturor politicienilor pe Luna si abandonarea lor acolo! Ce ziceti, as gasi sustinatori?
Problema grava nu sunt pupinboc-basascienii ci gazele de esapament ale comunismului care se cramponeaza de putere, fotolii caldute si protejarea averilor dobindite fraudulos, fii sigur regis, pedeapsa va veni mai repede s-au mai tarziu si asupra acestor BESTII.
Prezenta masiva si votul impotriva. Asta pentru ca ia atins la buzunar, dar daca Basescu cerea un referendum sa zicem "Vrem capul lui Motoc" poporul vota chiar daca nu stia despre ce este vorba, a demonstrato mereu. Aveti dreptul sa nu fiti de acord cu mine.
Sincer nu ne mai scoatenici [cel cu coarne din acest rahat ] facut de ei. Nu noi am cheltuit banii luati de la FMI cred ca doar TEPES [ cel mort [ nu cel de pe site ha ha] ne mai putea face ceva [lor adica] si noi o luam de la epoca de piatra. la plugul de lemn cu caii etc etc. Deci nu ne foloseste la nimic nici o revolta macar.
@Arthur / te-ai simtit vizat?
Ca fapt divers si spre stinta ta, mai bine sugi o tita decit sa pupi in cur!
M-am simtit vizat? intreb eu pentru a nu intreba tu! Nu! M-a deranjat ca te-ai bagat in seama prin jigniri si nu argumente.
Si sa crapi de ciuda, hai sa fac si eu ca aia mici care scriu pe aici ...pa, pa, pa! Fundita?!