| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Vad ca s-a anunțat data alegerilor prezidențiale! Sincer este cam departe, ar fi trebuit sa fie prin martie sau aprilie după părerea mea pentru ca cine mai are chef de alegeri înainte de vara! În fine eu nu m-am dus la alegerile din noiembrie pentru ca nu îmi plăcea niciun candidat și nici nu prea eram informat despre unii candidati! Întrebarea mea este de ce nu s-a anunțat pana acum ca nu îl mai lasă sa candideze pe acel Georgescu și de ce nu îl arestează pentru declarațiile lui pro-ruse făcute mai demult? Și pe el și pe acel Simion îi lasă să facă ce vor ei, proteste, scandaluri și nimeni nu le da nici măcar o amenda! Trebuie sa îi respingă candidatura pentru declarațiile făcute în opinia mea deoarece ori sunt declarații pro-ruse ori sunt extremiste și cu tenta de misoginism gen spune ca femeile nu ar trebui sa voteze acum în secolul 21! I se va respinge candidatura lui Georgescu când vor fi alegeri sau va fi lăsat sa candideze? Voi ce părere aveți? Eu nu susțin niciun candidat dar mi se pare ca acest Georgescu vorbeste extrem de ciudat gen are un limbaj arhaic și cam nationalist radical.