| DonEduardo a întrebat:

Vadim era de Stanga sau de Dreapta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avea o formatie de stanga. Dar asta pentru ca a fost crescut si educat in comunism. Dar nu era ceva rau, adica si noi, indifernet ca suntem de stanga sau dreapta, mereu vom fi mai de dreapta, pentru ca am crescut si am fost educati intr-un regim democratic.
Totusi, sa stii ca a fi cult nu inseamna neaparat a fi si automat destept, dar poti sa maschezi ca esti mai obstaculat. Cred ca era o persoana putin peste medie, dar foarte citita.

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Zig-zag.

| Mosotti a răspuns:

Era mai catre stanga Vadim ca tinea cu tara si cu oamenii, nu cu bogatii, afacerile si cu strainii (UE eventual, cum tin astia de dreapta de au dat totul la straini de la pamanturi pana la petrol si gaze).

| sabin89 a răspuns:

Era cam mahalagiu. Altfel, băiat bun.

| CIaudiu a răspuns:

In esenta, de mijloc, dar imprumuta unelle caracteristici si din stanga dar si din dreapta.

| chuckmanson a răspuns:

Era un fascist împuțit

| KR0N5TADT a răspuns:

Cu defectele lui, ca orice om, Vadim era naționalist. Fără stânga, dreapta sau centru. A fost iubitor al omului simplu și direct, cum era și el, numai că asta a deranjat extrem de mult jocurile celor care conduc încă destinele acestei țări.
Dotat cu o inteligență remarcabilă, nu a putut totuși face față intoxicărilor media din acea perioadă. Se pare că lumii îi plac intoxicările, deși nu înțeleg de unde această plăcere masochistă.
Totul merge din prost în mai prost, și din nefericire avem liderii pe care îi merităm.

| Holiday a răspuns (pentru KR0N5TADT):

"Cu defectele lui, ca orice om, Vadim era naționalist."

De fapt era un imbecil untranationalist, demagog populist, homofob, xenofob, etc. Liderul analfabetilor functional de la vremea aia. Acum i-au luat locul hauristii si altii ca ei, care au mare trecere la tantalai.

| KR0N5TADT a răspuns (pentru Holiday):

Judecând după limbajul pe care îl folosești, cred că ești chiar mai jos decât el.

| goguPatent a răspuns (pentru KR0N5TADT):

Are perfecta dreptate. Vadim era ce este Aur acum pentru societate. Extrema pe care și-o doresc doar cei care iubesc scandalul, rasismul, homofobia, xenofobia și care nu înțeleg nimic dintr-o societate civilizată.

Întrebări similare