anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Văzând filmul numit Doctorul Minune câte cică inspirat dintr-o poveste reala (a fost la Kanal D în 2021) unde un tanar autist a reușit sa își depășească condiția și sa ajungă medic mi s-a aprins și mai tare si în mine visul deja existent de a ajunge și eu medic deși sufăr de schizofrenie. Daca el a putut, ma întreb, oare nu pot si eu? Ma refer asa mai în viitor nu asa.De mic mi-a placut sa ma joc dea doctorul iar când de când am crescut si am terminat liceul ma atrage din ce în ce mai mult medicina iar visul meu, dorința mea e sa ajung medic sau măcar asistent medical. Daca Ali având autism a reușit oare eu Alin de ce nu pot? Nu as putea? Oare e un vis imposibil? V-am zis măcar asistent medical, asta e proiectul meu și visul meu pe termen lung și cata vreme exista speranța și Dumnezeu poate reușesc și eu sa îmi împlinesc visul. Daca nu, asta e.Dar medicina rămâne clar o pasiune mare.Mi-ar plăcea sa fac ceva cu ea în viata și mai ales sa îmi depășesc condiția.

1 răspuns:
| dullcat a răspuns:

Buna.E frumos visul tau, insa daca filmul a fost inspirat dintr-o poveste reala, cu siguranta filmul a fost modificat destul de mult.Ar trebui sa citesti stirile sau poate o bibliografie cu acest om care a reusit, astfel incat sa ai asteptari mai realiste, caci filmele niciodata nu vor spune chiar intamplarea reala, ci mai infloresc una alta.Succes.