| BlackRipper a întrebat:

Vecina mea parcheaza pe strada(deci pe domeniu public), si de oricate ori o rugam sa isi mute masina ca sa putem face si noi ceva pe strada, face scandal. Are voie sa parcheze pe strada si putem face ceva? Sau macar suntem raspunzatori sa ii platim pagubele aduse in caz ca se intampla? Un link catre o sursa oficiala ar fi apreciat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e cum zice Dario.De fapt nici voi nu aveti voie sa va jucati decat in spatiu special amenajat.Desigur ca o sa platiti stricaciunile.

| BlackRipper explică (pentru anonim_4396):

Ok, mersi pentru raspuns. Mi se pare totusi o prostie, dar ce pot face... legea e lege...

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackRipper):

Asta e.Fiind si eu copil desi ma jucam intr-un spatiu amenajat intre blocuri, in incercarea de a trage un sut cu efect, s-a dus naibii mingea intr-un geam al masinii parcata in apropiere.mare scandal a iesit. Asta e Romania, fara spatii amenajate. Masini din ce in ce mai multe si daca ar putea sa le parcheze si pe blocuri, ar face-o.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dati-i ma o zgaraietura sa se invete sa parcheze in alta parte. lol.Care are sange rece s-o faca.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fiind spatiu public are tot dreptul sa parcheze pe strada.Numai daca blocheaza o poarta, un garaj atunci ii poti face reclamatie.

| BlackRipper explică (pentru darrio2007):

Ok, are dreptul sa parcheze, dar si eu am de exemplu dreptul sa ma joc cu mingea pe strada. Daca cumva, din greseala, ii avariem masina, trebuie sa platim pagubele? Sunfem multi copii pe strada si mi se pare incorect sa nu avem voie sa ne jucam doar pentru ca ei ii este lene sa parcheze dupa colt...

| darrio2007 a răspuns (pentru BlackRipper):

Cine spune ca aveti acest drept? Daca nu aveti spatiu amenajat special pentru a bate mingea nu inseamna ca trebuie sa va jucati in strada. Daca te loveste cineva cu masina ce faci? Il dai in judecata ca a intrat pe terenul tau de joaca?

| Medema a răspuns:

Nu ai ce sa faci, dezumfla-i rotile si tu ca sa se invete minte (fara sa te vada)